Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Tornberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far är skriven av Ulrika Tornberg och gavs ut 2010-08-02.

Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som bok, ljudbok eller e-bok.
Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 183

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far. Boken är skriven av författaren Ulrika Tornberg. Bokförlaget Nya Doxa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far var 2010-08-02.

Originalspråket som Ulrika Tornberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Giese, Helmut som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 468 g. Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far ISBN är 9789157805676. Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far är en fristående bok .


Läs Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som bok

För dig som vill köpa och läsa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 183 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som ljudbok

Vill du lyssna på Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far som pocket

Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far
 • Författare: Ulrika Tornberg
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Bokförlaget Nya Doxa
 • Utgivningsdatum: 2010-08-02
 • Pris: 183
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 217 x 150 x 20 mm
 • SAB: Lz Giese, Helmut
 • ISBN: 9789157805676

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far?

Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far är skriven av författaren Ulrika Tornberg

När gavs Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-08-02.

Var kan jag köpa Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far?

Vi rekommenderar att du köper Vem var Helmut Giese? : på spaning efter en far hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Bokförlaget Nya Doxa