Vatten över huvudet

Vatten över huvudet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frida Gråsjö

Jämför och hitta det billigaste priset på Vatten över huvudet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vatten över huvudet är skriven av Frida Gråsjö och gavs ut .

Vatten över huvudet som bok, ljudbok eller e-bok.
Vatten över huvudet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vatten över huvudet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vatten över huvudet. Boken är skriven av författaren Frida Gråsjö. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vatten över huvudet var .

Originalspråket som Frida Gråsjö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vatten över huvudet är det: 9789180313346.


Läs Vatten över huvudet som bok

För dig som vill köpa och läsa Vatten över huvudet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vatten över huvudet som ljudbok

Vill du lyssna på Vatten över huvudet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vatten över huvudet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vatten över huvudet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vatten över huvudet som pocket

Vatten över huvudet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vatten över huvudet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vatten över huvudet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vatten över huvudet
  • Författare: Frida Gråsjö
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313346

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vatten över huvudet?

Vatten över huvudet är skriven av författaren Frida Gråsjö

När gavs Vatten över huvudet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Vatten över huvudet?

Vi rekommenderar att du köper Vatten över huvudet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Sommaridyll, småkakor och ond bråd död!</i> Hanna, utarbetad advokat från Stockholm, har rest till Dalsland för att ta hand om sin morfar, slussvaktare vid 17:e slussen i Dalslands kanal. Ett par lugna veckor på landet kan göra henne gott. Harmonin hon hoppats på går dock om intet när hon inser att slussvaktarstugan blivit byns samlingslokal, där både föreningsfrågor och byskvaller avhandlas. På den stora städdagen klättrar Hanna upp i sin gamla trädkoja för att komma undan de intensiva grannarna, och från sitt utkiksställe blir hon vittne till ett gräl. Hon ser något blänka till och hur Ulf, kommunalrådet, faller ner i slussfållan. Alla utom Hanna är övertygade om att det var en olycka, även polisen. Desperat över att ingen lyssnar startar Hanna en egen utredning, och får med sig sin morfar i jakten på sanningen. Undertryckta konflikter mellan grannarna kommer i dagen, och det finns ingen brist på misstänkta. Hanna blir mer och mer över tygad om att en mördare går lös i Södra Strandvikens idyll. <i>Vatten över huvudet </i>är första delen i mysdeckarserien Morden vid 17:e slussen. FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Vatten över huvudet är första delen i en serie mysdeckare som utspelar sig längs Dalslands kanal, och innehåller massor av värme, humor och kärleksfulla blinkningar till både Agatha Christie och barndomens Kitty böcker.     "Hatten av, vi har en ny Cosy Crime-drottning i bokvärlden. En stor dos välmående och alldeles lagom med spänning och klurigt pusslande." – Trettiosidor "<i>Vatten över huvudet</i> är första delen i Frida Gråsjös nya mysdeckarserie Morden vid 17:e slussen. Hon har också skrivit feelgoodböckerna i Rosnäs-serien. Gråsjö klarar genreskiftet med bravur. I sann feelgoodanda är det inte brist på varken skvaller eller småkakor, och mordutredningen är både spännande och underhållande att följa." Caroline Svensk, BTJ "Det är verkligen en Cosy Crime, allt från feelgoodgenren finns med, plus en mordgåta. Ladda upp med småkakor och kaffe och kryp upp i soffan och följ med till Södra Strandviken!" – Bokfilosoferna Sagt om Frida Gråsjös författarskap: "Frida får till en härlig mix av både humor och allvar." – Lollosbokhorna "Fina och målande miljöbeskrivningar, roliga och intressanta karaktärer." – Bokdaling "Frida Gråsjö är en författare jag definitivt vill läsa mer av i framtiden!" . Bookishlyfalling  

Utgivande förlag: Bokfabriken