Vargblod

Vargblod – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Chris Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Vargblod innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vargblod är skriven av Chris Berg och gavs ut .

Vargblod som bok, ljudbok eller e-bok.
Vargblod

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vargblod

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vargblod. Boken är skriven av författaren Chris Berg. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vargblod var .

Originalspråket som Chris Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vargblod är det: 9789180314152.


Läs Vargblod som bok

För dig som vill köpa och läsa Vargblod som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vargblod som ljudbok

Vill du lyssna på Vargblod som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vargblod som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vargblod som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vargblod som pocket

Vargblod finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vargblod med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vargblod med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vargblod
  • Författare: Chris Berg
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180314152

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vargblod?

Vargblod är skriven av författaren Chris Berg

När gavs Vargblod ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Vargblod?

Vi rekommenderar att du köper Vargblod hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Storstaden, nutid. När den lite udda och ensamma läkarstudenten Fridas patient attackeras av män i svarta motorcykelställ tvingas hon agera och gläntar på dörren till värld vid sidan av samhället. Patienten, en äldre kvinna vid namn Luna, leder den hemliga organisationen Varghundarna. De är män och kvinnor som lever sina liv i skuggorna och är beredda att offra allt för att skydda den breda allmänhetens trygga tillvaro från ondskan. Deras främsta fiende, organisationen Vargarna har rekryterat en man kallad Ingenjören. I deras klor hotar hans nya vapenteknologi att rubba maktbalansen och skapa en ny, osäker framtid. Luna och hennes Varghundar är de enda som står i deras väg. Med <i>Vargblod</i> har Berg tagit ett nytt grepp om thrillergenren. En filmisk värld där rå action varvas med det djupt mänskliga, där kärlek och hat är varandras spegelbilder och där teknologi är vägen till både frälsning och undergång. CHRIS BERG (f. 1980) bor i Stockholm med sin fru och deras två barn. Han är utbildad vid Karolinska Institutet och arbetar till vardags som läkare. Han har valt att skriva under pseudonym för att hålla isär sin läkarroll och sitt författarskap.   <b>Sagt om <i>Vargblod</i>:</b> "Den här boken har en mäktig känsla över sig. Den är rå, brutal och laddad. Med ett intresseväckande persongalleri spinner Berg ett nät av mörker och spänning. Nätet är djuriskt och detaljerat med vändningar som får mig att jubla." – Bokhyllaniskuggan <i>"Vargblod</i> är ett fantastiskt nytillskott till thrillergenren. Stilsäker och välskrivet språk, detaljerat och omtumlande, ett måste med en genuint unik handling. Jag gillar verkligen det här." – I_min_bokhylla "Ett nytillskott i deckarvärlden med en annorlunda twist. Skickligt välskriven med en spänning som får mig att bita på naglarna!" – Nolinsbocker "Ett välkommet nyskapande tillskott till den svenska technothrillergenren, både stilistiskt och handling, och som lyckas introducera en helt unik mytologi. Action från första sidan till sista. En korsning av Kingsmen och Hong-Kongaction med inspiration av cyberpunk. Ser fram emot fortsättningen och hur serien utvecklas." – Lars Wilderäng "Språket är i huvudsak lättflytande och handlingen löper raskt på. Inslag av tydligt beskrivet våld förekommer. En spännande, och bitvis obehagligt trovärdig historia." – Veit G:son Berg, BTJ, betyg 4 av 5 "Med sitt stilsäkra språk tar Chris Berg ut svängarna och ger oss en story man inte hittar någon annanstans." – Leffe Grimwalker "Ett mästerverk av sann skaparglädje. Omvälvande. Omtumlande. Gripande. Fantastiskt." – Magnus Ernström

Utgivande förlag: Bokfabriken