Vardagslivets filosofi

Vardagslivets filosofi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sören Halldén

Jämför och hitta det billigaste priset på Vardagslivets filosofi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vardagslivets filosofi är skriven av Sören Halldén och gavs ut 2000-01-01.

Vardagslivets filosofi som bok, ljudbok eller e-bok.
Vardagslivets filosofi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 160

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vardagslivets filosofi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vardagslivets filosofi. Boken är skriven av författaren Sören Halldén. Bokförlaget Nya Doxa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vardagslivets filosofi var 2000-01-01.

Originalspråket som Sören Halldén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den D som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vardagslivets filosofi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 141 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 203 x 139 x 13 mm och den väger så mycket som 295 g. Vardagslivets filosofi ISBN är 9789157803634. Vardagslivets filosofi är en fristående bok .


Läs Vardagslivets filosofi som bok

För dig som vill köpa och läsa Vardagslivets filosofi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 160 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vardagslivets filosofi som ljudbok

Vill du lyssna på Vardagslivets filosofi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vardagslivets filosofi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vardagslivets filosofi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vardagslivets filosofi som pocket

Vardagslivets filosofi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vardagslivets filosofi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vardagslivets filosofi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vardagslivets filosofi
 • Författare: Sören Halldén
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Nya Doxa
 • Utgivningsdatum: 2000-01-01
 • Pris: 160
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 141
 • Fysiska dimensioner: 203 x 139 x 13 mm
 • SAB: D
 • ISBN: 9789157803634

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vardagslivets filosofi?

Vardagslivets filosofi är skriven av författaren Sören Halldén

När gavs Vardagslivets filosofi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2000-01-01.

Var kan jag köpa Vardagslivets filosofi?

Vi rekommenderar att du köper Vardagslivets filosofi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kan man se verkligheten på ett nytt sätt? Hur tar man vara på livet? Vad är levnadsstandard? Och vad är en äkta känsla? Detta är en bok som uppmanar läsaren att våga ompröva invanda föreställningar. Den visar hur en lätt förskjutning av perspektivet kan omkullkasta våra vanliga uppfattningar om exempelvis mat, kläder, pengar, kärlek, framgång, eller ceremonier. Detta kan vara smärtsamt, men världen blir samtidigt mera nyanserad. Med skarpsynt humor och en mängd konkreta exempel visar Halldén hur öppenheten inför det mångtydiga blir en väg till ett rikare liv.Sören Halldén, professor vid Lunds universitet, har bedrivit filosofisk forskning i mer än 50 år.

Utgivande förlag: Bokförlaget Nya Doxa