Vad ska du bli när du blir stor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Waileth Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad ska du bli när du blir stor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad ska du bli när du blir stor är skriven av Waileth Persson och gavs ut 2018-09-27.

Vad ska du bli när du blir stor som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad ska du bli när du blir stor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vad ska du bli när du blir stor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad ska du bli när du blir stor. Boken är skriven av författaren Waileth Persson. Human Coaching är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad ska du bli när du blir stor var 2018-09-27.

Originalspråket som Waileth Persson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärpsykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Vad ska du bli när du blir stor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 121 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Vad ska du bli när du blir stor ISBN är 9789198499001. Vad ska du bli när du blir stor är en fristående bok .


Läs Vad ska du bli när du blir stor som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad ska du bli när du blir stor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad ska du bli när du blir stor som ljudbok

Vill du lyssna på Vad ska du bli när du blir stor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vad ska du bli när du blir stor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad ska du bli när du blir stor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad ska du bli när du blir stor som pocket

Vad ska du bli när du blir stor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad ska du bli när du blir stor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad ska du bli när du blir stor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vad ska du bli när du blir stor
 • Författare: Waileth Persson
 • Genre: Populärpsykologi
 • Förlag: Human Coaching
 • Utgivningsdatum: 2018-09-27
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 121
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789198499001

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad ska du bli när du blir stor?

Vad ska du bli när du blir stor är skriven av författaren Waileth Persson

När gavs Vad ska du bli när du blir stor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-27.

Var kan jag köpa Vad ska du bli när du blir stor?

Vi rekommenderar att du köper Vad ska du bli när du blir stor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Waileth Persson har tidigare skrivit om ämnet utanförskap och hon brinner för arbetsmarknadsfrågor, jobb & karriär. Hon delar med sig av sina professionella verktyg som hon använder med människor som befinner sig i arbetslöshet, utanförskap eller som vill byta yrkeskarriär. Boken riktar sig även till de som arbetar med arbetsmarknadsfrågor.Waileth Persson har lång erfarenhet av att arbeta med människor som har fastnat i sina yrkesval och hon har en egen resa av utanförskap, arbetslöshet och delar med sig i boken av sina strategier. Hon har hjälpt många att komma tillbaka till arbetslivet igen. Hennes drivkraft är att få människor lyckliga, hon har en förmåga att tona in sina klienter på rätt spår, vilket leder till att människor som hon arbetar med kommer på banan igen, de hittar rätt och ser sitt eget värde. < br/>Vad ska u bli när du blir stor?Jag vill att du som inte har jobb, eller vill byta jobb ska få nycklar och verktyg…Jag vill att du som kört fast i ditt yrkesval, ska hitta nya vägar…Jag vill att du ska lyssna till ditt hjärta…Att drömmar kan går i uppfyllese vet jag är sant, det handlar endast om att börja…”Min dröm var att var att få arbeta med coaching och personlig utveckling,att få hjälpa människor att finna nya och spännande vägar.”

Utgivande förlag: Human Coaching