Utopia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas More

Jämför och hitta det billigaste priset på Utopia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Utopia är skriven av Thomas More och gavs ut 1992-04-01.

Utopia som bok, ljudbok eller e-bok.
Utopia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Utopia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Utopia. Boken är skriven av författaren Thomas More. Everyman’s Library är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Utopia var 1992-04-01.

Originalspråket som Thomas More skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Medeltidens historia Politiska ideologier Västerländsk filosofi: medeltiden & renässansen ca 500 – ca 1600 vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Trade Cloth).

Om du vill läsa Utopia i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 200 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 214 x 161 x 17 mm och den väger så mycket som 300 g. Utopia ISBN är 9780679410768. Utopia är en fristående bok .


Läs Utopia som bok

För dig som vill köpa och läsa Utopia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Utopia som ljudbok

Vill du lyssna på Utopia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Utopia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Utopia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Utopia som pocket

Utopia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Utopia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Utopia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Utopia
 • Författare: Thomas More
 • Genre: Medeltidens historia Politiska ideologier Västerländsk filosofi: medeltiden & renässansen ca 500 – ca 1600
 • Förlag: Everyman’s Library
 • Utgivningsdatum: 1992-04-01
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden (Trade Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 200
 • Fysiska dimensioner: 214 x 161 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780679410768
Vem har skrivit Utopia?

Utopia är skriven av författaren Thomas More.

När gavs Utopia ut?

Boken gavs ut 1992-04-01.

Var kan jag köpa Utopia

Vi rekommenderar att du köper Utopia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

(Book Jacket Status: Not Jacketed) Introduction by Jenny Mezciems

Utgivande förlag: Everyman’s Library