Ur havet stiger vågorna

Ur havet stiger vågorna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Sjögren

Jämför och hitta det billigaste priset på Ur havet stiger vågorna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ur havet stiger vågorna är skriven av Annika Sjögren och gavs ut 2010-12-15.

Ur havet stiger vågorna som bok, ljudbok eller e-bok.
Ur havet stiger vågorna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ur havet stiger vågorna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ur havet stiger vågorna. Boken är skriven av författaren Annika Sjögren. Ordfront är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ur havet stiger vågorna var 2010-12-15.

Originalspråket som Annika Sjögren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ur havet stiger vågorna i traditionell inbundet format så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 490 g. Ur havet stiger vågorna ISBN är 9789174410358. Ur havet stiger vågorna är en fristående bok .


Läs Ur havet stiger vågorna som bok

För dig som vill köpa och läsa Ur havet stiger vågorna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ur havet stiger vågorna som ljudbok

Vill du lyssna på Ur havet stiger vågorna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ur havet stiger vågorna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Ur havet stiger vågorna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Ur havet stiger vågorna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ur havet stiger vågorna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ur havet stiger vågorna
 • Författare: Annika Sjögren
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Ordfront
 • Utgivningsdatum: 2010-12-15
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174410358
Vem har skrivit Ur havet stiger vågorna?

Ur havet stiger vågorna är skriven av författaren Annika Sjögren.

När gavs Ur havet stiger vågorna ut?

Boken gavs ut 2010-12-15.

Var kan jag köpa Ur havet stiger vågorna

Vi rekommenderar att du köper Ur havet stiger vågorna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

På ytan är Louise Strandbergs liv en idyll. Hon har ett bra jobb som rektor på Rosenbäcksskolan i Härnösand, bor i ett vackert hus och har en lycklig familj. Allt är dock inte riktigt som det ser ut. Hennes man Christer är notoriskt otrogen, hennes jobb slukar all fritid och relationen till dottern Isabelle är minst sagt ansträngd.Pressad av sina privata problem begår Louise ett ödesdigert misstag. Under ett möte med familjen Papadopoulos, där pappan misstänks ha misshandlat sin son Daniel, låter hon sig bevekas till att vänta med en anmälan.Dagen efter är Daniel inte i skolan och hans lillebror kommer inte till förskolan. Pappan hävdar att hans fru lämnat honom och tagit barnen med sig. Louise godtar hans förklaring och skjuter tacksamt problemet åt sidan, men det dyker genast upp ett nytt. Isabelle har stuckit till Stockholm med sin pojkvän, som ingen i familjen har träffat. Vem är han egentligen? Och varför svarar hon inte i sin mobil?Ur havet stiger vågorna är en psykologisk thriller där en tragedi uppdagar två trasiga familjers djupaste hemligheter. Det är en berättelse om otrohet, våld och skuld dolt bakom välputsade villafasader. Liksom Annika Sjögrens tidigare kritikerhyllade deckare Där ingen vind blåser och Som glöd blir till aska utspelar sig även denna i Härnösand.

Utgivande förlag: Ordfront