Uppdraget

Uppdraget – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Olsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Uppdraget innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Uppdraget är skriven av Åsa Olsson och gavs ut 2020-08-21.

Uppdraget som bok, ljudbok eller e-bok.
Uppdraget

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Uppdraget

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Uppdraget. Boken är skriven av författaren Åsa Olsson. Trastmi är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Uppdraget var 2020-08-21.

Originalspråket som Åsa Olsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier vilket ger den Dopb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Uppdraget i traditionell inbundet format så består den av 212 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 130 x 13 mm och den väger så mycket som 279 g. Uppdraget ISBN är 9789176096529. Uppdraget är en fristående bok .


Läs Uppdraget som bok

För dig som vill köpa och läsa Uppdraget som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Uppdraget som ljudbok

Vill du lyssna på Uppdraget som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Uppdraget som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Uppdraget som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Uppdraget med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Uppdraget med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Uppdraget
 • Författare: Åsa Olsson
 • Genre: New Age & Alternativa terapier
 • Förlag: Trastmi
 • Utgivningsdatum: 2020-08-21
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 212
 • Fysiska dimensioner: 190 x 130 x 13 mm
 • SAB: Dopb
 • ISBN: 9789176096529
Vem har skrivit Uppdraget?

Uppdraget är skriven av författaren Åsa Olsson.

När gavs Uppdraget ut?

Boken gavs ut 2020-08-21.

Var kan jag köpa Uppdraget

Vi rekommenderar att du köper Uppdraget hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Drömmarna blir fler och tydligare. Jag befinner oss i tunnlar, på pyramider och andra ställen där vi ska energiarbeta. Många motståndare vill stoppa arbetet med utgrävningarna. Folk försvinner spårlöst. Väktare berättar hur vi ska arbeta, och vi måste lita på dem. Dokument har försvunnit. Ska vi hitta dessa? Eller vad är målet egentligen? Hur hamnade jag här? En vanlig tjej från Sverige. Ska jag hinna? Vad är egentligen min roll i det hela? Kan jag lita på det som kommit i meditationerna? Risken att den positiva energin försvinner. Vad händer egentligen med den negativa energin? Är jag rätt person för att stoppa den? Vår grupp växer och snart förstår vi vad vi hamnat i. Barnen kommer att behöva hjälp. Ett enormt ansvar vilar på våra axlar. Vi får ett svårt val, detta kommer förändra allt. En fiction skriven från en existerande plats i Världen.

Utgivande förlag: Trastmi