Ulysses – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av James Joyce

Jämför och hitta det billigaste priset på Ulysses innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ulysses är skriven av James Joyce och gavs ut 1997-06-01.

Ulysses som bok, ljudbok eller e-bok.
Ulysses

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ulysses

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ulysses. Boken är skriven av författaren James Joyce. Random Ho, US är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ulysses var 1997-06-01.

Originalspråket som James Joyce skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Litteraturvetenskap: skönlitteratur, roman- & prosaförfattare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Cloth).

Om du vill läsa Ulysses i traditionell inbundet format så består den av 783 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 143 x 38 mm och den väger så mycket som 840 g. Ulysses ISBN är 9780679600114. Ulysses är en del av serien: MODERN LIBRARY.


Läs Ulysses som bok

För dig som vill köpa och läsa Ulysses som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ulysses som ljudbok

Vill du lyssna på Ulysses som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ulysses som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Ulysses som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Ulysses med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ulysses med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ulysses
 • Författare: James Joyce
 • Genre: Litteraturvetenskap: skönlitteratur, roman- & prosaförfattare
 • Förlag: Random Ho, US
 • Utgivningsdatum: 1997-06-01
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden (Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 783
 • Fysiska dimensioner: 210 x 143 x 38 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780679600114
Vem har skrivit Ulysses?

Ulysses är skriven av författaren James Joyce.

När gavs Ulysses ut?

Boken gavs ut 1997-06-01.

Var kan jag köpa Ulysses

Vi rekommenderar att du köper Ulysses hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

This account of several lower class citizens of Dublin describes their activities and tells what some of them were thinking one day in 1904.

Utgivande förlag: Random Ho, US