Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Tidström

Jämför och hitta det billigaste priset på Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart är skriven av Anders Tidström och gavs ut 2020-07-27.

Tvålärarskap - lokalproducerat och hållbart som bok, ljudbok eller e-bok.
Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 267

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart. Boken är skriven av författaren Anders Tidström. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart var 2020-07-27.

Originalspråket som Anders Tidström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lärare vilket ger den Emia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart ISBN är 9789144137667. Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart är en fristående bok .


Läs Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som bok

För dig som vill köpa och läsa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 267 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som ljudbok

Vill du lyssna på Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart som pocket

Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart
 • Författare: Anders Tidström
 • Genre: Lärare
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-07-27
 • Pris: 267
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Emia
 • ISBN: 9789144137667

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart?

Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart är skriven av författaren Anders Tidström

När gavs Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-27.

Var kan jag köpa Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart?

Vi rekommenderar att du köper Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tvålärarskap – lokalproducerat och hållbart är en angelägen bok som belyser tvålärarskapet – en metod framsprungen ur lokala innovativa försök att motverka bristande skolresultat och vända utvecklingen. Lärare som praktiserar tvålärarskapet upplever bättre skolprestationer, arbetsmiljö och andra fördelar de inte vill släppa. En lärarduo tycks kunna uppfylla skolans uppdrag bättre än solisten och mycket tyder på att tvålärarskapet kommit för att stanna. I den här boken delar ett tjugotal lärare och skolledare, vid åtta skolor, med sig av sina erfarenheter. Boken är inte bara en första kartläggning av svenskt tvålärarskap utan också en första vägledning för de skolor och lärare som önskar pröva metoden. Boken vänder sig till lärare, pedagoger och skolledare samt till alla som är intresserade av skolan.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB