TurOdjuren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paul Durham

Jämför och hitta det billigaste priset på TurOdjuren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. TurOdjuren är skriven av Paul Durham och gavs ut 2020-04-15.

TurOdjuren som bok, ljudbok eller e-bok.
TurOdjuren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om TurOdjuren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring TurOdjuren. Boken är skriven av författaren Paul Durham. Vida Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för TurOdjuren var 2020-04-15.

Originalspråket som Paul Durham skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa TurOdjuren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 350 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . TurOdjuren ISBN är 9789163947889. TurOdjuren är en del av serien: TurOdjuren (del 1).


Läs TurOdjuren som bok

För dig som vill köpa och läsa TurOdjuren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på TurOdjuren som ljudbok

Vill du lyssna på TurOdjuren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs TurOdjuren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa TurOdjuren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs TurOdjuren som pocket

TurOdjuren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa TurOdjuren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa TurOdjuren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: TurOdjuren
 • Författare: Paul Durham
 • Genre: Fantasy
 • Förlag: Vida Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-04-15
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 350
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789163947889

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit TurOdjuren?

TurOdjuren är skriven av författaren Paul Durham

När gavs TurOdjuren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-15.

Var kan jag köpa TurOdjuren?

Vi rekommenderar att du köper TurOdjuren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

TurOdjuren var ett namn som bara viskades i hamnen och på de mörkaste krogarna, ställen där folk inte var så nogräknade med lagar… Allt är inte alltid som det verkar. Ry O”Chanter upptäcker att det inte är självklart vilka som är banditer och vilka som inte är det. I ett omtumlande äventyr i staden Sjunknaby avslöjar Ry och hennes vänner lögn efter lögn, hemlighet efter hemlighet… “TurOdjuren känns som en blandning av Sagan om Ringen, Harry Potter och Guldkompassen. En medryckande och tankeväckande läsning för både unga och äldre läsare” H. Sandström “I ena stunden rolig, i andra spännande. En verkligt fängslande bok.” ALA Booklist “Lager, nyanser, fyndighet och en kolossalt bra historia gör det här till en bok som måste läsas.” Kirkus Reviews *ÅRETS BÄSTA BOK* A Mighty Girl *TOPP TIO BÄSTA ROMAN FÖR UNGDOMAR* ALA Booklist *ÅRETS BÄSTA BOK* Kansas City Star *REKOMMENDERAD LÄSNING* New York Public Library Paul Durham växte upp i Massachusetts, USA, där han gick i grundskolan och sedan läste juridik. Paul bor nu i New Hampshire med sin fru, två döttrar och en enorm, hårig varelse som det lokala djurhemmet fastställde var en katt. Han skriver sina prisbelönta böcker i ett övergivet hönshus vid ett träsk och har en liten porslinsgroda i fickan för att ge tur. “Jag skriver för unga, deras föräldrar och vem som helst som njuter av en bra berättelse.”

Utgivande förlag: Vida Förlag