Tunneln – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linn T Sunne

Jämför och hitta det billigaste priset på Tunneln innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tunneln är skriven av Linn T Sunne och gavs ut 2015-03-10.

Tunneln som bok, ljudbok eller e-bok.
Tunneln

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tunneln

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tunneln. Boken är skriven av författaren Linn T Sunne. Berghs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tunneln var 2015-03-10.

Originalspråket som Linn T Sunne skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skräck- & spökhistorier, rysare vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tunneln i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 27 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 7 mm och den väger så mycket som 1569 g. Tunneln ISBN är . Tunneln är en fristående bok .


Läs Tunneln som bok

För dig som vill köpa och läsa Tunneln som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tunneln som ljudbok

Vill du lyssna på Tunneln som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tunneln som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tunneln som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tunneln som pocket

Tunneln finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tunneln med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tunneln med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tunneln
 • Författare: Linn T Sunne
 • Genre: Skräck- & spökhistorier, rysare
 • Förlag: Berghs
 • Utgivningsdatum: 2015-03-10
 • Pris: 39
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 27
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tunneln?

Tunneln är skriven av författaren Linn T Sunne

När gavs Tunneln ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-10.

Var kan jag köpa Tunneln?

Vi rekommenderar att du köper Tunneln hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En lättläst liten rysare! En försvunnen pojke, ett blänkande silverhjärta och en mörk, mörk tunnel som aldrig tycks ta slut. Av samma författare har Berghs Förlag utgivit Källaren om ett hus som har en riktigt otäck källare.

Utgivande förlag: Berghs