Tunn is

Tunn is – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carolina Angelis

Jämför och hitta det billigaste priset på Tunn is innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tunn is är skriven av Carolina Angelis och gavs ut 2018-12-10.

Tunn is som bok, ljudbok eller e-bok.
Tunn is

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 87

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tunn is

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tunn is. Boken är skriven av författaren Carolina Angelis. Creative Box Production AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tunn is var 2018-12-10.

Originalspråket som Carolina Angelis skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Spionromaner vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Tunn is i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 398 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 24 mm och den väger så mycket som 320 g. Tunn is ISBN är 9789163990472. Tunn is är en fristående bok .


Läs Tunn is som bok

För dig som vill köpa och läsa Tunn is som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 87 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tunn is som ljudbok

Vill du lyssna på Tunn is som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tunn is som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tunn is som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tunn is som pocket

Tunn is finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tunn is med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tunn is med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tunn is
 • Författare: Carolina Angelis
 • Genre: Spionromaner
 • Förlag: Creative Box Production AB
 • Utgivningsdatum: 2018-12-10
 • Pris: 87
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 398
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 24 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163990472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tunn is?

Tunn is är skriven av författaren Carolina Angelis

När gavs Tunn is ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-10.

Var kan jag köpa Tunn is?

Vi rekommenderar att du köper Tunn is hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jackie Philipsson har lämnat sitt liv i Stockholm bakom sig och tillsammans med det en 20 år lång karriär inom den militära underrättelsetjänsten. Riskerna hon tog för att få fram hemligstämplad information från andra sidan Östersjön hade med tiden ökat markant och känslan av att hon levde på lånad tid hade blivit allt mer påtaglig.Rapporter om ett märkligt sjukdomsutbrott i Ekaterinburg får henne dock att misstänka att Kreml, trots konventioner och löften, fortsatt med sin forskning på biologiska stridsmedel. Hennes farhågor bekräftas när en av hennes tidigare ryska källor söker kontakt igen och Jackie inser att hon måste utföra ett sista, avslutande uppdrag som underrättelseofficer. Hon kastas tillbaka in i den värld av lögner, svek och dubbelspel som hon försökt att lägga bakom sig. Operationen visar sig bli hennes mest riskfyllda och komplicerade någonsin, till slut vet hon inte längre vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende. “Tunn is” är Carolina Angelis första bok i en planerad serie spionromaner där man får följa den svenska underrättelseofficeren Jackie Philipsson. Carolina har, precis som bokens huvudperson, ett förflutet inom svensk underrättelseverksamhet då hon under 20 års tid arbetade inom den militära och civila underrättelsetjänsten. Idag är Carolina konsult och föreläsare med uppdrag att utbilda företag och myndigheter inom informationssäkerhet samt hur man motverkar spionage. Hon anlitas även som kommentator för Sveriges Radio, TV och tidningar i frågor gällande informationsinhämtning av främmande makt.

Utgivande förlag: Creative Box Production AB