Tunn is – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Matt Goldman

Jämför och hitta det billigaste priset på Tunn is innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tunn is är skriven av Matt Goldman och gavs ut 2022-01-20.

Tunn is som bok, ljudbok eller e-bok.
Tunn is

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tunn is

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tunn is. Boken är skriven av författaren Matt Goldman. Lind & Co Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tunn is var 2022-01-20.

Originalspråket som Matt Goldman skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Tunn is är det: 9789180183437.


Läs Tunn is som bok

För dig som vill köpa och läsa Tunn is som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tunn is som ljudbok

Vill du lyssna på Tunn is som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tunn is som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tunn is som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tunn is som pocket

Tunn is finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tunn is med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tunn is med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Tunn is
  • Författare: Matt Goldman
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co Förlag
  • Utgivningsdatum: 2022-01-20
  • Pris: 95
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789180183437

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tunn is?

Tunn is är skriven av författaren Matt Goldman

När gavs Tunn is ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-20.

Var kan jag köpa Tunn is?

Vi rekommenderar att du köper Tunn is hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Del två: Nils Shapiro.</b> Privatdetektiv Nils Shapiro har fått ett nytt uppdrag: att hitta Linnea Engstrom, en tonårstjej som försvunnit från den lilla staden Warroad i Minnesota, där allt kretsar kring hockey. I Warroad har invånarna gått man ur huse och åkt in till Minneapolis för en stor hockeyturnering, men dagen därpå visar det sig att Linnea aldrig kom hem igen – och ytterligare en tonåring är försvunnen: Linneas kompis Haley Housch. När Haley hittas död tar sig Shapiro genast till brottsplatsen, men så fort han anländer är han en hårsmån från att själv bli dödad på ett extremt utstuderat sätt: någon skjuter på honom med pilbåge. Trots allvarliga skador lämnar Shapiro sjukhuset så fort han kan, och tillsammans med sin före detta poliskollega Anders Ellegaard, som han numera driver sin säkerhetsfirma med, ger han sig ut på en intensiv mördarjakt och ett alltmer desperat sökande efter den försvunna Linnea Engstrom.

Utgivande förlag: Lind & Co Förlag