Trollvinter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tove Jansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Trollvinter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trollvinter är skriven av Tove Jansson och gavs ut .

Trollvinter som bok, ljudbok eller e-bok.
Trollvinter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 193

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Trollvinter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trollvinter. Boken är skriven av författaren Tove Jansson. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trollvinter var .

Originalspråket som Tove Jansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Trollvinter är det: 9789523334847.


Läs Trollvinter som bok

För dig som vill köpa och läsa Trollvinter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 193 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trollvinter som ljudbok

Vill du lyssna på Trollvinter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Trollvinter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trollvinter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trollvinter som pocket

Trollvinter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trollvinter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trollvinter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Trollvinter
  • Författare: Tove Jansson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 193
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523334847

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trollvinter?

Trollvinter är skriven av författaren Tove Jansson

När gavs Trollvinter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Trollvinter?

Vi rekommenderar att du köper Trollvinter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tove Janssons klassiska vinterberättelse Trollvinter lyser nu för första gången i färger! Några fantastiska fyrfärgsbilder som ursprungligen beställdes för en italiensk Muminbok gör Mumintrollets vinteräventyr ännu mer magiskt. Mumintrollen sover vinterdvala mellan november och april. Men plötsligt en kall dag i januari vaknar Mumintrollet upp från sin vintersömn till en ny och mystisk årstid. Utanför är det vitt, kallt och tyst. Den snöiga världen är full av faror och hemlighetsfulla varelser. Tove skapade de fantastiska fyrfärgsbilderna för den italienska upplagan av Trollvinter, Magia d'inverno (1961). Den färgsatta upplagan publicerades på finska lagom till Mumintrollets 75-årsjubileum år 2020. Nu kommer den även pa svenska.    

Utgivande förlag: Förlaget M