Tristan och Isolde – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joseph Bédier

Jämför och hitta det billigaste priset på Tristan och Isolde innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tristan och Isolde är skriven av Joseph Bédier och gavs ut .

Tristan och Isolde som bok, ljudbok eller e-bok.
Tristan och Isolde

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tristan och Isolde

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tristan och Isolde. Boken är skriven av författaren Joseph Bédier. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tristan och Isolde var .

Originalspråket som Joseph Bédier skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Tristan och Isolde är det: 9789198848076.


Läs Tristan och Isolde som bok

För dig som vill köpa och läsa Tristan och Isolde som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tristan och Isolde som ljudbok

Vill du lyssna på Tristan och Isolde som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tristan och Isolde som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tristan och Isolde som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tristan och Isolde som pocket

Tristan och Isolde finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tristan och Isolde med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tristan och Isolde med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Tristan och Isolde
  • Författare: Joseph Bédier
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848076

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tristan och Isolde?

Tristan och Isolde är skriven av författaren Joseph Bédier

När gavs Tristan och Isolde ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Tristan och Isolde?

Vi rekommenderar att du köper Tristan och Isolde hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tristan blir som barn bortrövad och förd till ett främmande konungarike. Där växer han upp och blir en dag en tapper och stark krigare. Under en duell skadas han svårt och lämnas för döden. Men precis innan sista gnistan går ur honom hittas han av en ängel. Detta visar sig vara Isolde, och hon tar hand om den sårade soldaten. Och det dröjer inte länge innan de två fått upp ögonen för varandra. Snart är de hopplöst förälskade i varandra, men den grymma världen verkar ha andra planer för dem än att de ska vara lyckliga tillsammans …

Utgivande förlag: Darkness Publishing