Trepartsrelationer i skadeståndsrätten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Trepartsrelationer i skadeståndsrätten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trepartsrelationer i skadeståndsrätten är skriven av Håkan Andersson och gavs ut 1997-01-01.

Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som bok, ljudbok eller e-bok.
Trepartsrelationer i skadeståndsrätten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 459

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trepartsrelationer i skadeståndsrätten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trepartsrelationer i skadeståndsrätten. Boken är skriven av författaren Håkan Andersson. Iustus är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trepartsrelationer i skadeståndsrätten var 1997-01-01.

Originalspråket som Håkan Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den Oeaas som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 368 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 30 mm och den väger så mycket som 700 g. Trepartsrelationer i skadeståndsrätten ISBN är 9789176783610. Trepartsrelationer i skadeståndsrätten är en del av serien: SJFU Skrifter från juridiska fakulteten i Uppsala (del 58).


Läs Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som bok

För dig som vill köpa och läsa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 459 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som ljudbok

Vill du lyssna på Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trepartsrelationer i skadeståndsrätten som pocket

Trepartsrelationer i skadeståndsrätten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trepartsrelationer i skadeståndsrätten
 • Författare: Håkan Andersson
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Iustus
 • Utgivningsdatum: 1997-01-01
 • Pris: 459
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 368
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 30 mm
 • SAB: Oeaas
 • ISBN: 9789176783610

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trepartsrelationer i skadeståndsrätten?

Trepartsrelationer i skadeståndsrätten är skriven av författaren Håkan Andersson

När gavs Trepartsrelationer i skadeståndsrätten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1997-01-01.

Var kan jag köpa Trepartsrelationer i skadeståndsrätten?

Vi rekommenderar att du köper Trepartsrelationer i skadeståndsrätten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bokpresentation Denna bok är en monografi om skadeståndsfrågor i anslutning till situationer där olika relationer på de skadelidandes sida påverkar förlustens storlek och fördelning. Till största delen ligger monografins ämne inom gränsområdet mellan skadeståndsrätt och kontraktsrätt. Ett genomgående tema är sambandet mellan de obligationsrättsliga relationerna och den utomobligatoriska skadeståndsrätten. Man talar traditionellt om “tredjemansskador”, dvs. förluster som är en reflexverkan av att någon annan lidit en initial person- eller sakskada. Det finns även andra trepartsrelationer, främst de så kallade chockskadorna. I boken görs en bred komparativ undersökning av alla dessa skadetyper. Temat för framställningen av de olika relationerna är att söka förbinda de många olikartade rättsliga argumenten med en konkret och systematisk precisering av de faktiska situationerna. På detta sätt kan man för de olika typfallen få en översiktlig förståelse samt därmed de utslagsgivande omständigheterna angående när skadestånd tillerkänns respektive nekas tredje man. Denna mångdimensionella bild av problemområdet påvisar att den “enkla” huvudregeln om icke-ersättning, som brukar hävdas i dessa fall, inte alltid upprätthålls och att man således kan utbilda ett system av riktlinjer på en mer fallspecifik nivå. Monografin har en teoretisk rättsvetenskaplig bas, men torde också genom den översiktliga systematiseringen av olika konkreta skadesituationer med fördel kunna användas i det praktiska rättslivet.

Utgivande förlag: Iustus