Tränaretik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kutte Jönsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Tränaretik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tränaretik är skriven av Kutte Jönsson och gavs ut 2020-09-30.

Tränaretik som bok, ljudbok eller e-bok.
Tränaretik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 218

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tränaretik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tränaretik. Boken är skriven av författaren Kutte Jönsson. SISU Idrottsböcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tränaretik var 2020-09-30.

Originalspråket som Kutte Jönsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Träning & coaching vilket ger den Rb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tränaretik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Tränaretik ISBN är 9789177270713. Tränaretik är en fristående bok .


Läs Tränaretik som bok

För dig som vill köpa och läsa Tränaretik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 218 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tränaretik som ljudbok

Vill du lyssna på Tränaretik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tränaretik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tränaretik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tränaretik som pocket

Tränaretik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tränaretik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tränaretik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tränaretik
 • Författare: Kutte Jönsson
 • Genre: Träning & coaching
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Utgivningsdatum: 2020-09-30
 • Pris: 218
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Rb
 • ISBN: 9789177270713

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tränaretik?

Tränaretik är skriven av författaren Kutte Jönsson

När gavs Tränaretik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-30.

Var kan jag köpa Tränaretik?

Vi rekommenderar att du köper Tränaretik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I idrottskulturen framträder tränaren i ett särskilt ljus. Tränaren kan vara mer eller mindre synlig, ha stark eller mindre stark karisma, hen kan befinna sig i bakgrunden eller mitt i idrottens själva epicentrum. Tränare kommer i olika former och har olika idéer om sin roll.Det finns olika stilar, eller arbets- och förhållningssätt, att göra till sina eller ta avstånd ifrån. Men för att kunna reflektera över och på djupet förstå de moraliska frågor som följer med tränarrollen, krävs också en förståelse för den idrottskultur i vilken de moraliska frågorna uppstår.Tanken med boken Tränaretik är att uppmuntra till etisk reflektion, såväl över tränarskapets inneboende natur som över konkreta fall, oavsett om du är tränare själv, går en tränarutbildning eller på annat sätt har med idrottstränare att göra.

Utgivande förlag: SISU Idrottsböcker