Tranan Grus på äventyr – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Grönqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Tranan Grus på äventyr innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tranan Grus på äventyr är skriven av Anna Grönqvist och gavs ut 2013-09-20.

Tranan Grus på äventyr som bok, ljudbok eller e-bok.
Tranan Grus på äventyr

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tranan Grus på äventyr

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tranan Grus på äventyr. Boken är skriven av författaren Anna Grönqvist. Dooer är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tranan Grus på äventyr var 2013-09-20.

Originalspråket som Anna Grönqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tranan Grus på äventyr i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 36 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 8 mm och den väger så mycket som 294 g. Tranan Grus på äventyr ISBN är 9789198128802. Tranan Grus på äventyr är en fristående bok .


Läs Tranan Grus på äventyr som bok

För dig som vill köpa och läsa Tranan Grus på äventyr som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tranan Grus på äventyr som ljudbok

Vill du lyssna på Tranan Grus på äventyr som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tranan Grus på äventyr som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tranan Grus på äventyr som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tranan Grus på äventyr som pocket

Tranan Grus på äventyr finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tranan Grus på äventyr med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tranan Grus på äventyr med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tranan Grus på äventyr
 • Författare: Anna Grönqvist
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Dooer
 • Utgivningsdatum: 2013-09-20
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 36
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789198128802

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tranan Grus på äventyr?

Tranan Grus på äventyr är skriven av författaren Anna Grönqvist

När gavs Tranan Grus på äventyr ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-20.

Var kan jag köpa Tranan Grus på äventyr?

Vi rekommenderar att du köper Tranan Grus på äventyr hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Grus kan inte sluta tänka på Nicki. Det har gått flera dagar sedan de sågs. Han känner sig ledsen över att ha sårat henne. Varför ställde jag så många dumma frågor? tänker han. Varför sa jag att hon hade en konstig frisyr? När jag tänker efter var det jag som var konstig. Hon kanske tycker att jag ser annorlunda ut som inte har någon frisyr alls? Grus funderar och tänker. Vad vet jag om breddgrader och arter? Vi hade ju kunnat bli vänner.

Utgivande förlag: Dooer