Tonår med adhd : en föräldraguide – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carolina Lindberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Tonår med adhd : en föräldraguide innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tonår med adhd : en föräldraguide är skriven av Carolina Lindberg och gavs ut 2016-04-08.

Tonår med adhd : en föräldraguide som bok, ljudbok eller e-bok.
Tonår med adhd : en föräldraguide

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tonår med adhd : en föräldraguide

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tonår med adhd : en föräldraguide. Boken är skriven av författaren Carolina Lindberg. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tonår med adhd : en föräldraguide var 2016-04-08.

Originalspråket som Carolina Lindberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fysiologisk psykologi, neuropsykologi, biopsykologi Föräldrar vilket ger den Vef som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tonår med adhd : en föräldraguide i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 125 x 10 mm och den väger så mycket som 223 g. Tonår med adhd : en föräldraguide ISBN är 9789127146211. Tonår med adhd : en föräldraguide är en fristående bok .


Läs Tonår med adhd : en föräldraguide som bok

För dig som vill köpa och läsa Tonår med adhd : en föräldraguide som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tonår med adhd : en föräldraguide som ljudbok

Vill du lyssna på Tonår med adhd : en föräldraguide som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tonår med adhd : en föräldraguide som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tonår med adhd : en föräldraguide som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tonår med adhd : en föräldraguide som pocket

Tonår med adhd : en föräldraguide finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tonår med adhd : en föräldraguide med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tonår med adhd : en föräldraguide med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tonår med adhd : en föräldraguide
 • Författare: Carolina Lindberg
 • Genre: Fysiologisk psykologi, neuropsykologi, biopsykologi Föräldrar
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-04-08
 • Pris: 215
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 175 x 125 x 10 mm
 • SAB: Vef
 • ISBN: 9789127146211

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tonår med adhd : en föräldraguide?

Tonår med adhd : en föräldraguide är skriven av författaren Carolina Lindberg

När gavs Tonår med adhd : en föräldraguide ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-08.

Var kan jag köpa Tonår med adhd : en föräldraguide?

Vi rekommenderar att du köper Tonår med adhd : en föräldraguide hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Carolina Lindberg har skrivit en varm, klok och insiktsfull bok om att vara förälder till tonåringar med en neuropsykiatrisk diagnos. Här varvas kunskap om adhd med fakta om vad som händer fysiskt och psykiskt under tonårstiden och vilka särskilda utmaningar en tonåring med diagnos ställs inför.Hur hjälper och stöttar vi våra ungdomar? Hur hittar vi en kravnivå som är rimlig? Hur hjälper vi dem att bevara sin integritet i en social värld som inte är anpassad för allas olikheter? Och vad kan vi göra när självkänslan sviktar, hos dem och hos oss själva?Tips och råd om hur man kan förstå sin tonårings reaktioner och hitta sätt att kommunicera bättre gör boken till ett oumbärligt verktyg. Med exempel från verkligheten och ett vardagligt språk bidrar den till att minska oron och öka handlingskraften hos föräldrarna.

Utgivande förlag: Natur &amp