Tjejer, mens, pubertet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pia Höjeberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Tjejer, mens, pubertet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tjejer, mens, pubertet är skriven av Pia Höjeberg och gavs ut 2011-12-13.

Tjejer, mens, pubertet som bok, ljudbok eller e-bok.
Tjejer, mens, pubertet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 62

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tjejer, mens, pubertet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tjejer, mens, pubertet. Boken är skriven av författaren Pia Höjeberg. Gothia är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tjejer, mens, pubertet var 2011-12-13.

Originalspråket som Pia Höjeberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kropp & hälsa vilket ger den 612.662,uVgaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tjejer, mens, pubertet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 35 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 147 x 105 x 3 mm och den väger så mycket som 40 g. Tjejer, mens, pubertet ISBN är 9789172058217. Tjejer, mens, pubertet är en fristående bok .


Läs Tjejer, mens, pubertet som bok

För dig som vill köpa och läsa Tjejer, mens, pubertet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 62 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tjejer, mens, pubertet som ljudbok

Vill du lyssna på Tjejer, mens, pubertet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tjejer, mens, pubertet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tjejer, mens, pubertet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tjejer, mens, pubertet som pocket

Tjejer, mens, pubertet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tjejer, mens, pubertet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tjejer, mens, pubertet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tjejer, mens, pubertet
 • Författare: Pia Höjeberg
 • Genre: Kropp & hälsa
 • Förlag: Gothia
 • Utgivningsdatum: 2011-12-13
 • Pris: 62
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 35
 • Fysiska dimensioner: 147 x 105 x 3 mm
 • SAB: 612.662,uVgaa
 • ISBN: 9789172058217

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tjejer, mens, pubertet?

Tjejer, mens, pubertet är skriven av författaren Pia Höjeberg

När gavs Tjejer, mens, pubertet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-13.

Var kan jag köpa Tjejer, mens, pubertet?

Vi rekommenderar att du köper Tjejer, mens, pubertet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Broschyren Tjejer, mens, pubertet handlar om menstruation och om vad som händer, både fysiskt och psykiskt, när flickor kommer i puberteten. Här får de svar på alla frågor som de undrar över. Denna upplaga är utökad med mer om sex och om hur det är för killar i puberteten. Broschyr hette tidigare När jag får mens. Tjejer, mens, pubertet är skriven av Pia Höjeberg som är barnmorska och som har arbetat sjutton år på ungdomsmottagningar utanför Stockholm med ungdomar från hela världen. Pia brukar träffa flickor i årskurs 5 på ungdomsmottagningen tillsammans med deras skolsköterskor för att ha “tjejsnack” – bland annat om den första mensen. Röster från läsare”Tjejer, mens, pubertet är en fin liten bok om ett viktigt, men både känsligt och svårt ämne. […] Författaren har ett bra tilltal med stor respekt för läsaren och uppehåller sig vid nödvändigheten av att min kropp är min och att den är värd att lyssna på. Boken passar väl för att skänkas bort på ungdomsmottagningar eller hos skolsköterskor.”Annakarin Lindberg, BTJ häftepos 12106385

Utgivande förlag: Gothia