Tiramisu today – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hannie Rouweler

Jämför och hitta det billigaste priset på Tiramisu today innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tiramisu today är skriven av Hannie Rouweler och gavs ut 2017-07-22.

Tiramisu today som bok, ljudbok eller e-bok.
Tiramisu today

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tiramisu today

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tiramisu today. Boken är skriven av författaren Hannie Rouweler. Lulu.com är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tiramisu today var 2017-07-22.

Originalspråket som Hannie Rouweler skrev och gav ut boken på var Nederländska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Tiramisu today i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 3 mm och den väger så mycket som 68 g. Tiramisu today ISBN är . Tiramisu today är en fristående bok .


Läs Tiramisu today som bok

För dig som vill köpa och läsa Tiramisu today som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tiramisu today som ljudbok

Vill du lyssna på Tiramisu today som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tiramisu today som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tiramisu today som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tiramisu today som pocket

Tiramisu today finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tiramisu today med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tiramisu today med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tiramisu today
 • Författare: Hannie Rouweler
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Lulu.com
 • Utgivningsdatum: 2017-07-22
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Nederländska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tiramisu today?

Tiramisu today är skriven av författaren Hannie Rouweler

När gavs Tiramisu today ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-22.

Var kan jag köpa Tiramisu today?

Vi rekommenderar att du köper Tiramisu today hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Allerlei thema’s komen in deze bundel aan de orde. Liefde, natuur, afscheid, de dichtkunst, eros, kunst.

Utgivande förlag: Lulu.com