Tillämpad muskeltestning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Aron Branner

Jämför och hitta det billigaste priset på Tillämpad muskeltestning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tillämpad muskeltestning är skriven av Aron Branner och gavs ut 2011-02-17.

Tillämpad muskeltestning som bok, ljudbok eller e-bok.
Tillämpad muskeltestning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tillämpad muskeltestning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tillämpad muskeltestning. Boken är skriven av författaren Aron Branner. Aron Larsson förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tillämpad muskeltestning var 2011-02-17.

Originalspråket som Aron Branner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Muskuloskeletala sjukdomar vilket ger den Ven som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tillämpad muskeltestning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som . Tillämpad muskeltestning ISBN är 9789163382697. Tillämpad muskeltestning är en fristående bok .


Läs Tillämpad muskeltestning som bok

För dig som vill köpa och läsa Tillämpad muskeltestning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tillämpad muskeltestning som ljudbok

Vill du lyssna på Tillämpad muskeltestning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tillämpad muskeltestning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tillämpad muskeltestning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tillämpad muskeltestning som pocket

Tillämpad muskeltestning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tillämpad muskeltestning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tillämpad muskeltestning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tillämpad muskeltestning
 • Författare: Aron Branner
 • Genre: Muskuloskeletala sjukdomar
 • Förlag: Aron Larsson förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-02-17
 • Pris: 349
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 230 x 200 x 10 mm
 • SAB: Ven
 • ISBN: 9789163382697

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tillämpad muskeltestning?

Tillämpad muskeltestning är skriven av författaren Aron Branner

När gavs Tillämpad muskeltestning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-02-17.

Var kan jag köpa Tillämpad muskeltestning?

Vi rekommenderar att du köper Tillämpad muskeltestning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tillämpad Muskeltestning är pedagogiskt upplagd och riktar sig till studenter inom kinesiologi, naprapati, kiropraktik, osteopati, sjukgymnastik, kraniosakralterapi, massageerapi, personlig träning och liknande områden. Boken beskriver hur du som terapeut utför ett korrekt muskeltest för varje enskild muskel och innehåller även synergister/antagonister, ursprung/fäste, funktion/innervation, neurolymfatiska/beurovaskulära organreceptorer, akupunkturrelationer samt utförliga och tydliga illustrationer för densamma.

Utgivande förlag: Aron Larsson förlag