Till dig som konfirmandförälder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Reftel

Jämför och hitta det billigaste priset på Till dig som konfirmandförälder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Till dig som konfirmandförälder är skriven av Johan Reftel och gavs ut 2008-08-05.

Till dig som konfirmandförälder som bok, ljudbok eller e-bok.
Till dig som konfirmandförälder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Till dig som konfirmandförälder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Till dig som konfirmandförälder. Boken är skriven av författaren Johan Reftel. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Till dig som konfirmandförälder var 2008-08-05.

Originalspråket som Johan Reftel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Föräldrar vilket ger den Cgeb,Dofa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Till dig som konfirmandförälder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 110 x 3 mm och den väger så mycket som . Till dig som konfirmandförälder ISBN är 9789173152358. Till dig som konfirmandförälder är en fristående bok .


Läs Till dig som konfirmandförälder som bok

För dig som vill köpa och läsa Till dig som konfirmandförälder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Till dig som konfirmandförälder som ljudbok

Vill du lyssna på Till dig som konfirmandförälder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Till dig som konfirmandförälder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Till dig som konfirmandförälder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Till dig som konfirmandförälder som pocket

Till dig som konfirmandförälder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Till dig som konfirmandförälder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Till dig som konfirmandförälder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Till dig som konfirmandförälder
 • Författare: Johan Reftel
 • Genre: Föräldrar
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-08-05
 • Pris: 75
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 170 x 110 x 3 mm
 • SAB: Cgeb,Dofa
 • ISBN: 9789173152358

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Till dig som konfirmandförälder?

Till dig som konfirmandförälder är skriven av författaren Johan Reftel

När gavs Till dig som konfirmandförälder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-08-05.

Var kan jag köpa Till dig som konfirmandförälder?

Vi rekommenderar att du köper Till dig som konfirmandförälder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Till dig som konfirmandförälder är ett litet häfte som är tänkt att fungera som introduktion och inspiration för de föräldrar vars tonåring nu ska påbörja sin konfirmationstid. Häftet tar upp tankar om hur föräldrarna kan vara ett stöd under konfirmationstiden, vad man kan tänka på under själva konfirmationsdagen och vad det egentligen innebär att konfirmeras. Till dig som konfirmandförälder är skrivet av Johan och Kristina Reftel, som också är författare till CON DIOS.

Utgivande förlag: Argument Förlag