Till analogins lov – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Octavio Paz

Jämför och hitta det billigaste priset på Till analogins lov innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Till analogins lov är skriven av Octavio Paz och gavs ut 2020-01-01.

Till analogins lov som bok, ljudbok eller e-bok.
Till analogins lov

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Till analogins lov

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Till analogins lov. Boken är skriven av författaren Octavio Paz. Ellerströms förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Till analogins lov var 2020-01-01.

Originalspråket som Octavio Paz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Till analogins lov i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 142 x 17 mm och den väger så mycket som 395 g. Till analogins lov ISBN är 9789172473911. Till analogins lov är en fristående bok .


Läs Till analogins lov som bok

För dig som vill köpa och läsa Till analogins lov som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Till analogins lov som ljudbok

Vill du lyssna på Till analogins lov som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Till analogins lov som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Till analogins lov som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Till analogins lov som pocket

Till analogins lov finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Till analogins lov med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Till analogins lov med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Till analogins lov
 • Författare: Octavio Paz
 • Genre: Litterära essäer
 • Förlag: Ellerströms förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-01-01
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 200 x 142 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172473911

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Till analogins lov?

Till analogins lov är skriven av författaren Octavio Paz

När gavs Till analogins lov ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-01.

Var kan jag köpa Till analogins lov?

Vi rekommenderar att du köper Till analogins lov hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Octavio Paz, djupt rotad i den mexikanska traditionen och samtidigt påverkad av den franska surrealismen och de asiatiska kulturer han kom i kontakt med under sina år som diplomat, författade mängder av skarpa och egensinniga essäer. Översättaren Lasse Söderberg presenterar här ett rikt, personligt urval som bland annat ger oss nya vinklar på Borges, Sartre, Picasso och latinamerikansk poesi.

Utgivande förlag: Ellerströms förlag