Thérèse Raquin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emile Zola

Jämför och hitta det billigaste priset på Thérèse Raquin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Thérèse Raquin är skriven av Emile Zola och gavs ut 2010-12-14.

Thérèse Raquin som bok, ljudbok eller e-bok.
Thérèse Raquin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Thérèse Raquin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Thérèse Raquin. Boken är skriven av författaren Emile Zola. Klassikerförlaget Steniq är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Thérèse Raquin var 2010-12-14.

Originalspråket som Emile Zola skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Thérèse Raquin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 100 g. Thérèse Raquin ISBN är 9789188680198. Thérèse Raquin är en fristående bok .


Läs Thérèse Raquin som bok

För dig som vill köpa och läsa Thérèse Raquin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Thérèse Raquin som ljudbok

Vill du lyssna på Thérèse Raquin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Thérèse Raquin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Thérèse Raquin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Thérèse Raquin som pocket

Thérèse Raquin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Thérèse Raquin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Thérèse Raquin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Thérèse Raquin
 • Författare: Emile Zola
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Klassikerförlaget Steniq
 • Utgivningsdatum: 2010-12-14
 • Pris: 39
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188680198

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Thérèse Raquin?

Thérèse Raquin är skriven av författaren Emile Zola

När gavs Thérèse Raquin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-12-14.

Var kan jag köpa Thérèse Raquin?

Vi rekommenderar att du köper Thérèse Raquin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Klassikerförlaget Steniq