The Recollections of Alexis de Tocqueville – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexis De Tocqueville

Jämför och hitta det billigaste priset på The Recollections of Alexis de Tocqueville innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Recollections of Alexis de Tocqueville är skriven av Alexis De Tocqueville och gavs ut 2015-12-01.

The Recollections of Alexis de Tocqueville som bok, ljudbok eller e-bok.
The Recollections of Alexis de Tocqueville

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Recollections of Alexis de Tocqueville

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Recollections of Alexis de Tocqueville. Boken är skriven av författaren Alexis De Tocqueville. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Recollections of Alexis de Tocqueville var 2015-12-01.

Originalspråket som Alexis De Tocqueville skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Antologier Social & politisk filosofi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The Recollections of Alexis de Tocqueville i traditionell inbundet format så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 152 x 6 mm och den väger så mycket som 257 g. The Recollections of Alexis de Tocqueville ISBN är 9781519617576. The Recollections of Alexis de Tocqueville är en fristående bok .


Läs The Recollections of Alexis de Tocqueville som bok

För dig som vill köpa och läsa The Recollections of Alexis de Tocqueville som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Recollections of Alexis de Tocqueville som ljudbok

Vill du lyssna på The Recollections of Alexis de Tocqueville som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Recollections of Alexis de Tocqueville som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa The Recollections of Alexis de Tocqueville som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa The Recollections of Alexis de Tocqueville med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Recollections of Alexis de Tocqueville med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Recollections of Alexis de Tocqueville
 • Författare: Alexis De Tocqueville
 • Genre: Antologier Social & politisk filosofi
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2015-12-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 228 x 152 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781519617576
Vem har skrivit The Recollections of Alexis de Tocqueville?

The Recollections of Alexis de Tocqueville är skriven av författaren Alexis De Tocqueville.

När gavs The Recollections of Alexis de Tocqueville ut?

Boken gavs ut 2015-12-01.

Var kan jag köpa The Recollections of Alexis de Tocqueville

Vi rekommenderar att du köper The Recollections of Alexis de Tocqueville hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform