The Brass Verdict – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michael Connelly

Jämför och hitta det billigaste priset på The Brass Verdict innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Brass Verdict är skriven av Michael Connelly och gavs ut 2021-08-01.

The Brass Verdict som bok, ljudbok eller e-bok.
The Brass Verdict

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Brass Verdict

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Brass Verdict. Boken är skriven av författaren Michael Connelly. Grand Central Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Brass Verdict var 2021-08-01.

Originalspråket som Michael Connelly skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The Brass Verdict i traditionell inbundet format så består den av 496 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . The Brass Verdict ISBN är 9781538719596. The Brass Verdict är en fristående bok .


Läs The Brass Verdict som bok

För dig som vill köpa och läsa The Brass Verdict som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Brass Verdict som ljudbok

Vill du lyssna på The Brass Verdict som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Brass Verdict som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa The Brass Verdict som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa The Brass Verdict med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Brass Verdict med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Brass Verdict
 • Författare: Michael Connelly
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Grand Central Publishing
 • Utgivningsdatum: 2021-08-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 496
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9781538719596
Vem har skrivit The Brass Verdict?

The Brass Verdict är skriven av författaren Michael Connelly.

När gavs The Brass Verdict ut?

Boken gavs ut 2021-08-01.

Var kan jag köpa The Brass Verdict

Vi rekommenderar att du köper The Brass Verdict hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Grand Central Publishing