The Anti-Christ – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Friedrich Wilhelm Nietzsche

Jämför och hitta det billigaste priset på The Anti-Christ innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. The Anti-Christ är skriven av Friedrich Wilhelm Nietzsche och gavs ut 2014-03-01.

The Anti-Christ som bok, ljudbok eller e-bok.
The Anti-Christ

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om The Anti-Christ

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring The Anti-Christ. Boken är skriven av författaren Friedrich Wilhelm Nietzsche. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för The Anti-Christ var 2014-03-01.

Originalspråket som Friedrich Wilhelm Nietzsche skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Västerländsk filosofi: från ca 1900 vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa The Anti-Christ i traditionell inbundet format så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 203 x 127 x 7 mm och den väger så mycket som 123 g. The Anti-Christ ISBN är 9781497483576. The Anti-Christ är en fristående bok .


Läs The Anti-Christ som bok

För dig som vill köpa och läsa The Anti-Christ som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på The Anti-Christ som ljudbok

Vill du lyssna på The Anti-Christ som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs The Anti-Christ som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa The Anti-Christ som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa The Anti-Christ med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa The Anti-Christ med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: The Anti-Christ
 • Författare: Friedrich Wilhelm Nietzsche
 • Genre: Västerländsk filosofi: från ca 1900
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2014-03-01
 • Pris: 109
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 203 x 127 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781497483576
Vem har skrivit The Anti-Christ?

The Anti-Christ är skriven av författaren Friedrich Wilhelm Nietzsche.

När gavs The Anti-Christ ut?

Boken gavs ut 2014-03-01.

Var kan jag köpa The Anti-Christ

Vi rekommenderar att du köper The Anti-Christ hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform