Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys

Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristina Boréus

Jämför och hitta det billigaste priset på Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys är skriven av Kristina Boréus och gavs ut 2018-08-27.

Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som bok, ljudbok eller e-bok.
Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 403

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys. Boken är skriven av författaren Kristina Boréus. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys var 2018-08-27.

Originalspråket som Kristina Boréus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den O:dd,F.064 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 441 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 154 x 26 mm och den väger så mycket som 792 g. Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys ISBN är 9789144117928. Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys är en fristående bok .


Läs Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som bok

För dig som vill köpa och läsa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 403 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som ljudbok

Vill du lyssna på Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys som pocket

Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys
 • Författare: Kristina Boréus
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-08-27
 • Pris: 403
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 441
 • Fysiska dimensioner: 225 x 154 x 26 mm
 • SAB: O:dd,F.064
 • ISBN: 9789144117928

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys?

Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys är skriven av författaren Kristina Boréus

När gavs Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-27.

Var kan jag köpa Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys?

Vi rekommenderar att du köper Textens mening och makt : metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I moderna samhällen flödar texter och bilder. De är resultat av kommunikation mellan individer och grupper, men de är också centrala för hur vi förstår och agerar i samhället. Därför måste den som studerar samhället kunna analysera bildens och textens mening och makt.I denna fjärde omarbetade och aktualiserade upplaga av Textens mening och makt visar författarna hur man kan analysera texter och bilder med hjälp av:* innehållsanalys* argumentationsanalys* idé- och ideologianalys* begreppshistoria* narrativanalys* diskursteori, diskurspsykologi och WPR-ansatsen* kritisk diskursanalys (CDA)* visuell textanalys.Varje inriktning ges en teoretisk bakgrund, men boken är framför allt inriktad på hur man gör. Konkreta exempel ur aktuell forskning, liksom övningsuppgifter med utarbetade lösningsförslag, åtföljer varje inriktning. Till Textens mening och makt hör en digital del, med texter till övningsuppgifterna, åtkomlig med hjälp av koden på insidan av bokens omslag. I denna upplaga lyfts särskilt digital textanalys fram i flera av kapitlen. Boken vänder sig till metodintresserade samhällsvetare och humanister, framför allt studenter och forskarstuderande vid universitet och högskolor.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB