Tertors vrede – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Saga Borg

Jämför och hitta det billigaste priset på Tertors vrede innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tertors vrede är skriven av Saga Borg och gavs ut 2016-10-27.

Tertors vrede som bok, ljudbok eller e-bok.
Tertors vrede

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 176

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tertors vrede

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tertors vrede. Boken är skriven av författaren Saga Borg. Massolit Förlagsgrupp AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tertors vrede var 2016-10-27.

Originalspråket som Saga Borg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tertors vrede i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 543 g. Tertors vrede ISBN är 9789176793091. Tertors vrede är en del av serien: Jarastavens vandring (del 9).


Läs Tertors vrede som bok

För dig som vill köpa och läsa Tertors vrede som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 176 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tertors vrede som ljudbok

Vill du lyssna på Tertors vrede som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tertors vrede som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tertors vrede som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tertors vrede som pocket

Tertors vrede finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tertors vrede med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tertors vrede med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tertors vrede
 • Författare: Saga Borg
 • Genre: Fantasy
 • Förlag: Massolit Förlagsgrupp AB
 • Utgivningsdatum: 2016-10-27
 • Pris: 176
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 210 x 130 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176793091

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tertors vrede?

Tertors vrede är skriven av författaren Saga Borg

När gavs Tertors vrede ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-27.

Var kan jag köpa Tertors vrede?

Vi rekommenderar att du köper Tertors vrede hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

JARASTAVENS VANDRINGEn historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.Völvorna har tytt tecknen och oron sänker sig över Gläntarp med omnejd. Urlas vilja är omöjlig att misstolka. Det är åter dags för de sju Völvorna att sätta sig upp mot mörkrets makt – den onde Tertor. Kampen mellan det onda och det goda når här sin kulmen.Siri, Jorun och de andra Völvorna är oroliga. Hur ska de kunna sätta sig upp mot Tertor? Enligt profetian ska det vara sju starka Völvor med sju kraftting som står emot mörkret. De är alltför få, men en femte Völva är på väg, och kanske finns de andra två mitt ibland dem.Tertor å sin sida har byggt upp en armé som leds av den onde Grim. I en grotta inte långt från Gläntarp bidar de sin tid inför den kamp som ska komma.I Tertors vrede besvaras också den mest fasaväckande av alla frågor: Vad ska hända med Jarastaven? Detta mäktiga kraftting som har vandrat genom historien ända sedan tidens gryning. Ska den fortsätta att gå i arv från mor till dotter på ljusets sida och skänka tröst och hjälp åt dem som har det svårt, eller kommer de mörka krafterna att lägga beslag på krafttinget och med hjälp av den dra olycka över världen?Tertors vrede är den nionde och avslutande delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.

Utgivande förlag: Massolit Förlagsgrupp AB