Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Hedman

Jämför och hitta det billigaste priset på Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi är skriven av Erik Hedman och gavs ut 2016-10-19.

Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som bok, ljudbok eller e-bok.
Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 351

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi. Boken är skriven av författaren Erik Hedman. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi var 2016-10-19.

Originalspråket som Erik Hedman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kognitiv psykologi vilket ger den Doe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 20 mm och den väger så mycket som 692 g. Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi ISBN är 9789127817944. Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi är en fristående bok .


Läs Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som bok

För dig som vill köpa och läsa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 351 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som ljudbok

Vill du lyssna på Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi som pocket

Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi
 • Författare: Erik Hedman
 • Genre: Kognitiv psykologi
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-10-19
 • Pris: 351
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 20 mm
 • SAB: Doe
 • ISBN: 9789127817944

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi?

Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi är skriven av författaren Erik Hedman

När gavs Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-19.

Var kan jag köpa Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi?

Vi rekommenderar att du köper Tänk om jag är sjuk! : fri från hälsoångest med kognitiv beteendeterapi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Att ibland oroa sig för sin hälsa är vanligt. Men hälsoångest handlar om en överdriven rädsla för att ha eller utveckla en allvarlig sjukdom som håller i sig över en längre tid, och som påverkar livskvaliteten negativt. Om du upplever att din oro för kroppsliga symptom eller sjukdomar tar över ditt liv och hindrar dig i din vardag, är behandlingen i den här boken rätt för dig. Under tolv veckor får du lära dig – vad hälsoångest är och vad den beror på – ett nytt förhållningssätt till orostankar – att bättre hantera de situationer som väcker oro och hälsoångest – att inte låta hälsoångest styra vad du väljer att göra i ditt liv. Behandlingen bygger på kognitiv beteendeterapi som har gott stöd vid hälsoångest, och just denna självhjälpsbok har i vetenskapliga studier visat sig effektiv för att minska hälsooro. Tänk om jag är sjuk är en självhjälpsmanual men kan med fördel även användas av terapeuter som vill lära sig KBT vid hälsoångest. Boken innehåller ett rikt arbetsmaterial med fallbeskrivningar, formulär och praktiska övningar. På webbsidan www.nok.se/halsoangest kan du skriva ut övningsblad och registreringsblanketter som hör till behandlingen. Författarna är verksamma vid Karolinska Institutet, förutom Peter Leiler som arbetar bland annat inom elevhälsan i Östersund. Erik Hedman är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, med.dr och docent. Johanna Linde är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Peter Leiler är leg. psykolog. Erik Andersson är leg. psykolog och med.dr. Erland Axelsson är leg. psykolog och doktorand. Brjánn Ljótsson är leg. psykolog, med.dr och docent.

Utgivande förlag: Natur &amp