Takläggarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Åsbacka

Jämför och hitta det billigaste priset på Takläggarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Takläggarna är skriven av Robert Åsbacka och gavs ut .

Takläggarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Takläggarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Takläggarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Takläggarna. Boken är skriven av författaren Robert Åsbacka. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Takläggarna var .

Originalspråket som Robert Åsbacka skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Takläggarna är det: 9789515258922.


Läs Takläggarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Takläggarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Takläggarna som ljudbok

Vill du lyssna på Takläggarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Takläggarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Takläggarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Takläggarna som pocket

Takläggarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Takläggarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Takläggarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Takläggarna
  • Författare: Robert Åsbacka
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 250
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515258922

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Takläggarna?

Takläggarna är skriven av författaren Robert Åsbacka

När gavs Takläggarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Takläggarna?

Vi rekommenderar att du köper Takläggarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När sommar övergår i höst får Erik uppdraget att leverera takvirke till ett kollektiv i Sörmland. Medan taket läggs och höstkylan drar in skenar politiken. Takläggarna är den avslutande delen i den kritikerhyllade romantrilogi som inleddes med Kistmakarna (2021) och Glömda rum (2022).

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms