Syskondagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siri Ahmed Backström

Jämför och hitta det billigaste priset på Syskondagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Syskondagen är skriven av Siri Ahmed Backström och gavs ut 2013-09-02.

Syskondagen som bok, ljudbok eller e-bok.
Syskondagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Syskondagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Syskondagen. Boken är skriven av författaren Siri Ahmed Backström. Urax Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Syskondagen var 2013-09-02.

Originalspråket som Siri Ahmed Backström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Syskondagen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 243 x 9 mm och den väger så mycket som . Syskondagen ISBN är 9789187208096. Syskondagen är en fristående bok .


Läs Syskondagen som bok

För dig som vill köpa och läsa Syskondagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Syskondagen som ljudbok

Vill du lyssna på Syskondagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Syskondagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Syskondagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Syskondagen som pocket

Syskondagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Syskondagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Syskondagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Syskondagen
 • Författare: Siri Ahmed Backström
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Urax Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-09-02
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 226 x 243 x 9 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789187208096

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Syskondagen?

Syskondagen är skriven av författaren Siri Ahmed Backström

När gavs Syskondagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-02.

Var kan jag köpa Syskondagen?

Vi rekommenderar att du köper Syskondagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Storasyster ska lämna lillebror på förskolan. “Vill inte”, säger lillebror. “Joo, kom, nu går vi in!” säger storasyster. “Nej, jag vill följa med dig!” Storasyster funderar en stund. “Jag har en idé”, viskar hon.En dag som egentligen skulle ha blivit en helt vanligt tråkig dag blir en alldeles ovanligt rolig dag. En syskondag.Illustratören, grafikern och författaren Siri Ahmed Backström lyckas här sammansmälta illustrationer, grafisk design och berättande på ett imponerande sätt. Resultatet har blivit en helgjuten bilderbok om syskongemenskap. Elisabeth Eliasson Roos, BTJ

Utgivande förlag: Urax Förlag