Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Ström

Jämför och hitta det billigaste priset på Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna är skriven av Anders Ström och gavs ut 2017-08-14.

Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna. Boken är skriven av författaren Anders Ström. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna var 2017-08-14.

Originalspråket som Anders Ström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Näringsliv & Industri vilket ger den Qz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 461 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 35 mm och den väger så mycket som 649 g. Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna ISBN är 9789174618846. Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna är en fristående bok .


Läs Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som ljudbok

Vill du lyssna på Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna som pocket

Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna
 • Författare: Anders Ström
 • Genre: Näringsliv & Industri
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-08-14
 • Pris: 215
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 461
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 35 mm
 • SAB: Qz
 • ISBN: 9789174618846

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna?

Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna är skriven av författaren Anders Ström

När gavs Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-14.

Var kan jag köpa Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna?

Vi rekommenderar att du köper Sveriges mäktigaste familjer : företagen, människorna, pengarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Sveriges mäktigaste familjer möter vi miljardärerna som spelar i en egen division i svenskt näringsliv. Många av dem har utvecklat globala företag och skapat förmögenheter som ger makt och inflytande i det svenska samhället. I femton berättelser om företagen, människorna och pengarna får vi se hur det gick till när landets största förmögenheter växte fram.Här möter vi familjeföretagen som har gjort skillnad och skapat stora värden: modehandlarna Persson som gjorde H&M till ett globalt modevarumärke, lågprisjägarna Kamprad som möblerade hem i hela världen och innovatörerna Rausing som vände upp och ner på livsmedelsindustrin med en pyramidformad mjölkförpackning.Bland Sveriges mäktigaste familjer märks även skeppsredarna Olsson i Stenasfären, oljebaronerna Lundin och pionjärerna Stenbeck. Här möter vi också några verkliga doldisar, redardrottningen Ane Uggla och äventyraren Frederik Paulsen.Framgångshistorierna kantas av kriser, konflikter och motstånd. Det är engagerande och inspirerande berättelser om företagsbyggande och en guldkantad tillvaro, som också skildrar livets skuggsidor och drömmar om revansch.Författaren Anders Ström gör upp med några myter om ägande och resonerar kring Sveriges mäktigaste familjers betydelse för landet och svenskarna. Han reflekterar också över aktivt ägande, långsiktighet, arv, personliga drivkrafter, skatt, filantropi och de skilda världar vi lever i. I boken möter vi dessutom maktens söner och döttrar och de rika familjerna som försvann.ANDERS STRÖM är författare och skribent med fokus på människor, ekonomi och investeringar. För Nordens största aktie- och fondmagasin, Aktiespararen, har han porträtterat många näringslivsprofiler – från Niklas Zennström till Donald Trump. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Investeringsboken – Din guide till ekonomiskt oberoende. “Deskriptiva delar blandas med analyser och slutsatser. Även om det finns annan litteratur med ungefär samma innehåll är detta livfulla och lättlästa berättelser om vårt lands främsta företagsgrupperingar och de som nu återfinns i ledningen av dem.” Ulf Viklund, BTJ

Utgivande förlag: Lind &amp