Sverigebilden

Sverigebilden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Ganman

Jämför och hitta det billigaste priset på Sverigebilden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sverigebilden är skriven av Jens Ganman och gavs ut 2018-10-31.

Sverigebilden som bok, ljudbok eller e-bok.
Sverigebilden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sverigebilden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sverigebilden. Boken är skriven av författaren Jens Ganman. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sverigebilden var 2018-10-31.

Originalspråket som Jens Ganman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sverigebilden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 223 x 8 mm och den väger så mycket som 348 g. Sverigebilden ISBN är 9789188883797. Sverigebilden är en fristående bok .


Läs Sverigebilden som bok

För dig som vill köpa och läsa Sverigebilden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sverigebilden som ljudbok

Vill du lyssna på Sverigebilden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sverigebilden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sverigebilden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sverigebilden som pocket

Sverigebilden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sverigebilden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sverigebilden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sverigebilden
 • Författare: Jens Ganman
 • Genre: Handarbete & konsthantverk
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2018-10-31
 • Pris: 200
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 223 x 223 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188883797

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sverigebilden?

Sverigebilden är skriven av författaren Jens Ganman

När gavs Sverigebilden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-31.

Var kan jag köpa Sverigebilden?

Vi rekommenderar att du köper Sverigebilden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

DET HANDLAR OM BARN Nej, inte såna – nu vet vi vad ni tänkte. Fy skäms. Nej, VUXNA barn. Svenska barn. Sprunga ur den välbeställda övre medelklassen. De gillar såna här böcker nämligen. Färgläggningsböcker. Det är det nya meditativa. Man kopplar bort de tankar man ändå aldrig hade och fokuserar på de glada färgerna. Världen därutanför har ändå blivit så ond och komplicerad. Därför: fram med kritorna. Därför: bort med cynismen. Vissa av de samhällsfenomen som skildras i denna bok kanske FRAMSTÅR som cyniska, men det är för att de är tecknade i svartvitt. Så fort du, käre läsare, färglagt dem i rött, lila, cerise och rosa så kommer de att framträda de i en ny och betydligt harmlösare dager. Korka upp BIB:en och på med Bo Kaspers på stereon! Här ska målas! Jens Ganman, född 1971. En av Morgans Johanssons favoritförfattare. Även väldigt omtyckt av Ulf Kristersson, Mattias Karlsson, Annie Lööf, Henrik Arnstad, Jan Helin, Henrik Schyffert och Alex Schulman. Martin Jacobsson tecknar politisk satir och illustrerar böcker under pseudonymen “I fablernas land”, som ses på sociala medier och Svenska Dagbladets Ledarsida.

Utgivande förlag: Vulkan