Svenskbiten B2 Lärarhandl – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marianne Aspelin

Jämför och hitta det billigaste priset på Svenskbiten B2 Lärarhandl innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Svenskbiten B2 Lärarhandl är skriven av Marianne Aspelin och gavs ut 2005-02-01.

Svenskbiten B2 Lärarhandl som bok, ljudbok eller e-bok.
Svenskbiten B2 Lärarhandl

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 449

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Svenskbiten B2 Lärarhandl

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Svenskbiten B2 Lärarhandl. Boken är skriven av författaren Marianne Aspelin. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Svenskbiten B2 Lärarhandl var 2005-02-01.

Originalspråket som Marianne Aspelin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Svenskbiten B2 Lärarhandl i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 211 x 3 mm och den väger så mycket som . Svenskbiten B2 Lärarhandl ISBN är 9789140644565. Svenskbiten B2 Lärarhandl är en del av serien: Svenskbiten.


Läs Svenskbiten B2 Lärarhandl som bok

För dig som vill köpa och läsa Svenskbiten B2 Lärarhandl som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 449 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Svenskbiten B2 Lärarhandl som ljudbok

Vill du lyssna på Svenskbiten B2 Lärarhandl som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Svenskbiten B2 Lärarhandl som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Svenskbiten B2 Lärarhandl som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Svenskbiten B2 Lärarhandl som pocket

Svenskbiten B2 Lärarhandl finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Svenskbiten B2 Lärarhandl med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Svenskbiten B2 Lärarhandl med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Svenskbiten B2 Lärarhandl
 • Författare: Marianne Aspelin
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2005-02-01
 • Pris: 449
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 297 x 211 x 3 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789140644565

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Svenskbiten B2 Lärarhandl?

Svenskbiten B2 Lärarhandl är skriven av författaren Marianne Aspelin

När gavs Svenskbiten B2 Lärarhandl ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-02-01.

Var kan jag köpa Svenskbiten B2 Lärarhandl?

Vi rekommenderar att du köper Svenskbiten B2 Lärarhandl hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Svenskbiten är ett basläromedel i svenska som passar i förberedelseklass, sva, specialundervisning, särskola och även i klassundervisning åk 1-4. De fyra delarna Svenskbiten A1, Svenskbiten A2, Svenskbiten B1 och Svenskbiten B2 utgör grunden. Varje del består av läsebok, arbetsbok och lärarhandledning. Svenskbiten Alfabetsbok är i första hand tänkt att användas tillsammans med Svenskbiten A1, men den kan även användas som en separat alfabetsbok. Med Svenskbiten kan du känna dig trygg när du står inför elever med olika bakgrund och förutsättningar.Lärarhandledningarna ger metodiska tips och förslag på ämnesområden som kan behandlas i anslutning till texterna i läseböckerna. Här beskrivs också hur de grammatiska momenten i texterna ska förklaras och bearbetas. I slutet av handledningarna finns kopieringsunderlag och sånger samt facit till uppgifter i arbetsböckerna. Svenskbiten passar dig som: Vill ge dina elever en trygg och bra bas Vill ha en långsam och tydlig progression Vill ha ett material som bygger på helordsmetodenFörfattare till Svenskbiten är Marianne Aspelin och Eivor Carlsson som båda har mångårig erfarenhet av invandrarelever.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB