Sudoku Medelsvår Röd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michiko Yamato

Jämför och hitta det billigaste priset på Sudoku Medelsvår Röd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sudoku Medelsvår Röd är skriven av Michiko Yamato och gavs ut 2016-06-10.

Sudoku Medelsvår Röd som bok, ljudbok eller e-bok.
Sudoku Medelsvår Röd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 50

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sudoku Medelsvår Röd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sudoku Medelsvår Röd. Boken är skriven av författaren Michiko Yamato. Barthelson Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sudoku Medelsvår Röd var 2016-06-10.

Originalspråket som Michiko Yamato skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sudoku & sifferpussel vilket ger den Rddcc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Sudoku Medelsvår Röd i traditionell inbundet format så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 12 mm och den väger så mycket som 125 g. Sudoku Medelsvår Röd ISBN är 9781785996849. Sudoku Medelsvår Röd är en fristående bok .


Läs Sudoku Medelsvår Röd som bok

För dig som vill köpa och läsa Sudoku Medelsvår Röd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 50 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sudoku Medelsvår Röd som ljudbok

Vill du lyssna på Sudoku Medelsvår Röd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sudoku Medelsvår Röd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Sudoku Medelsvår Röd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Sudoku Medelsvår Röd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sudoku Medelsvår Röd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sudoku Medelsvår Röd
 • Författare: Michiko Yamato
 • Genre: Sudoku & sifferpussel
 • Förlag: Barthelson Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-06-10
 • Pris: 50
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 12 mm
 • SAB: Rddcc
 • ISBN: 9781785996849
Vem har skrivit Sudoku Medelsvår Röd?

Sudoku Medelsvår Röd är skriven av författaren Michiko Yamato.

När gavs Sudoku Medelsvår Röd ut?

Boken gavs ut 2016-06-10.

Var kan jag köpa Sudoku Medelsvår Röd

Vi rekommenderar att du köper Sudoku Medelsvår Röd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den här boken hittar du 160 Sudokupussel som håller en medelsvår nivå. Boken är riktad till dig som har hållit på ett tag och klarat av dom första enklare stegen.

Utgivande förlag: Barthelson Förlag