Strategi för hög prestation – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tjolle Ström

Jämför och hitta det billigaste priset på Strategi för hög prestation innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Strategi för hög prestation är skriven av Tjolle Ström och gavs ut 2018-08-22.

Strategi för hög prestation som bok, ljudbok eller e-bok.
Strategi för hög prestation

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Strategi för hög prestation

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Strategi för hög prestation. Boken är skriven av författaren Tjolle Ström. SISU Idrottsböcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Strategi för hög prestation var 2018-08-22.

Originalspråket som Tjolle Ström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Träning & coaching vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Strategi för hög prestation i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 180 x 5 mm och den väger så mycket som 158 g. Strategi för hög prestation ISBN är 9789177270249. Strategi för hög prestation är en fristående bok .


Läs Strategi för hög prestation som bok

För dig som vill köpa och läsa Strategi för hög prestation som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Strategi för hög prestation som ljudbok

Vill du lyssna på Strategi för hög prestation som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Strategi för hög prestation som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Strategi för hög prestation som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Strategi för hög prestation som pocket

Strategi för hög prestation finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Strategi för hög prestation med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Strategi för hög prestation med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Strategi för hög prestation
 • Författare: Tjolle Ström
 • Genre: Träning & coaching
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Utgivningsdatum: 2018-08-22
 • Pris: 147
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 215 x 180 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177270249

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Strategi för hög prestation?

Strategi för hög prestation är skriven av författaren Tjolle Ström

När gavs Strategi för hög prestation ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-22.

Var kan jag köpa Strategi för hög prestation?

Vi rekommenderar att du köper Strategi för hög prestation hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken Strategi för hög prestation beskriver vad som kännetecknar en högpresterande organisation och vilka nyckelfaktorerna är. En högpresterande strategi används för att utveckla individer, grupper och organisationer och i det arbetet är det avgörande att det finns styrande värderingar som faktiskt gäller och leder till visionen.Den beskrivna strategin har utarbetats under tjugo års arbete med individer och grupper i olika sammanhang och på olika nivåer. All förändring börjar med oss själva och med en förståelse för helheten.I bokens första del beskrivs de framgångsnycklar som visat sig vara gemensamma för högpresterande system. Bokens andra del har fokus på förändringsprocesser på en organisatorisk nivå. I den tredje och avslutande delen får du ta del av en modell – CHPS högpresterande strategi – och kan direkt börja använda den i praktiken.Innehållet är ett utdrag ur boken Utveckla ledarskapet – fakta, inspiration och reflektioner (2016) och där kapitlet Ledarskap som skapar hög prestation över tid använts.

Utgivande förlag: SISU Idrottsböcker