Strandvaskaren

Strandvaskaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elinor Kapp

Jämför och hitta det billigaste priset på Strandvaskaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Strandvaskaren är skriven av Elinor Kapp och gavs ut .

Strandvaskaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Strandvaskaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Strandvaskaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Strandvaskaren. Boken är skriven av författaren Elinor Kapp. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Strandvaskaren var .

Originalspråket som Elinor Kapp skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Strandvaskaren är det: 9789180313629.


Läs Strandvaskaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Strandvaskaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Strandvaskaren som ljudbok

Vill du lyssna på Strandvaskaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Strandvaskaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Strandvaskaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Strandvaskaren som pocket

Strandvaskaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Strandvaskaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Strandvaskaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Strandvaskaren
  • Författare: Elinor Kapp
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313629

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Strandvaskaren?

Strandvaskaren är skriven av författaren Elinor Kapp

När gavs Strandvaskaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Strandvaskaren?

Vi rekommenderar att du köper Strandvaskaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När Akvarellmuseet i Skärhamn utsätts för en fräck konststöld tvingas kriminalkommissarie Eddie Öhlund avsluta sin semester i förtid. Misstankarna riktas mot en säkerhetsvakt som spårlöst försvann samma natt som tavlorna stals. När en rad villainbrott får de boende i trakten att bilda ett medborgargarde ökar pressen på den lokala polisen. Eddies relation till fästmön Stella Hart sätts på prov när tonåringen Nora dyker upp och påstår sig vara Eddies dotter från en tidigare relation. Samtidigt ställs Stella inför ett svårt val. Hur ska man kunna hjälpa någon om man samtidigt riskerar sin egen lycka? <i>Strandvaskaren</i> är den fristående fortsättningen på de första böckerna i Elinor Kapps deckarserie Mord i skärgården, om kriminalkommissarie Eddie Öhlund på Stenungsundspolisen, som försöker pussla ihop sitt privatliv med jobbet som polis och mörkret han bär inom sig. Tidigare böcker i serien är <i>Sjörök, Dödsjö </i>och<i> Dyningar.</i> ELINOR KAPP är uppvuxen i Skärhamn på Tjörn efter att familjen flyttat till ön när hon var barn. Jobbet som skiftgående processoperatör ger en hel del lediga dagar som hon ägnar åt att skriva. Hon debuterade med sin spänningsroman <i>Sjörök</i> sommaren 2020.   <i>"Strandvaskaren</i> är ännu ett spännande tillskott till Elinor Kapps fängslande deckarserie <i>Mord i skärgården</i>. Genom en fängslande intrig, skicklig karaktärsutveckling och en atmosfärisk miljö skapar författaren en bok som är svår att lägga ifrån sig." – sandras_bocker "Elinor Kapp levererar igen. Vill man ha en rapp, spännande och välskriven deckare i vacker västkustmiljö är <i>Mord i Skärgården</i> en serie man kan lita på." – bokfilosoferna "Elinor skriver på sånt sätt att man bara fångas in i berättelsen direkt. En riktig bladvändare. Korta kapitel som jag gillar. Och ett rasande tempo med massa cliffhanger i typ varje kapitel." – helensboktips    

Utgivande förlag: Bokfabriken