Storbondens pipa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Magnusson

Jämför och hitta det billigaste priset på Storbondens pipa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Storbondens pipa är skriven av Göran Magnusson och gavs ut 2018-01-21.

Storbondens pipa som bok, ljudbok eller e-bok.
Storbondens pipa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Storbondens pipa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Storbondens pipa. Boken är skriven av författaren Göran Magnusson. Hoi Förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Storbondens pipa var 2018-01-21.

Originalspråket som Göran Magnusson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Storbondens pipa i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 143 x 18 mm och den väger så mycket som 375 g. Storbondens pipa ISBN är 9789176970560. Storbondens pipa är en del av serien: Familjesagan på Källetorps gård (del 2).


Läs Storbondens pipa som bok

För dig som vill köpa och läsa Storbondens pipa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Storbondens pipa som ljudbok

Vill du lyssna på Storbondens pipa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Storbondens pipa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Storbondens pipa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Storbondens pipa som pocket

Storbondens pipa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Storbondens pipa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Storbondens pipa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Storbondens pipa
 • Författare: Göran Magnusson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Hoi Förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2018-01-21
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 216 x 143 x 18 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176970560

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Storbondens pipa?

Storbondens pipa är skriven av författaren Göran Magnusson

När gavs Storbondens pipa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-21.

Var kan jag köpa Storbondens pipa?

Vi rekommenderar att du köper Storbondens pipa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dikten på sidan 9 är skriven av Werner Aspenström. Lantbrukaren Erik Hammarströms vardag ställs på ända när han en dag får ett vykort från sin tidigare fru Lillemor. Hon lämnade honom för storbonden RG sju år tidigare och sedan dess har de inte hörts av. Efter en tid i Brasilien har Lillemor kommit till insikt om vilket egoistiskt liv hon lever. Det som skulle ge hennes liv betydelse är en familj, och hon bestämmer sig därför för att adoptera. Men hon behöver Eriks hjälp att uppnå sitt mål. Erik lever nu ett lugnt liv på landet med sin katt och med grisarna i stallet. Det är här bland dammiga stallboxar och moränjordar som Eriks dilemman staplar sig och besluten ska tas. Kan man återförenas med sin frånskilda hustru, och hur stark är längtan efter att äntligen bilda en familj när den ställs mot åtrån? Storbondens pipa är en laddad relationsroman om svek, åtrå och moraliska prövningar som vänder upp och ner på vardagslivet. Det är den andra men fristående romanen i serien om lantbrukaren Erik Hammarström på gården Källetorp. Det första, Den danska älskarinnan, utkom 2016 och nominerades till SF Vuxenskolans författarpris 2017.

Utgivande förlag: Hoi Förlag AB