Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Elffors Skogkär

Jämför och hitta det billigaste priset på Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D är skriven av Karin Elffors Skogkär och gavs ut 2019-03-08.

Steg för steg - mot bättre texter - Skrivövningar för sfi B, C och D som bok, ljudbok eller e-bok.
Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 165

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D. Boken är skriven av författaren Karin Elffors Skogkär. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D var 2019-03-08.

Originalspråket som Karin Elffors Skogkär skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 8 mm och den väger så mycket som 236 g. Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D ISBN är 9789144124841. Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D är en fristående bok .


Läs Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som bok

För dig som vill köpa och läsa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 165 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som ljudbok

Vill du lyssna på Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D som pocket

Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D
 • Författare: Karin Elffors Skogkär
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-03-08
 • Pris: 165
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144124841

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D?

Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D är skriven av författaren Karin Elffors Skogkär

När gavs Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-08.

Var kan jag köpa Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D?

Vi rekommenderar att du köper Steg för steg – mot bättre texter – Skrivövningar för sfi B, C och D hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Steg för steg – mot bättre texter lär sig eleverna successivt att bygga upp en allt mer komplex text. De får möta mönstertexter (goda exempel) och arbeta med att förbättra sämre texter – och lär sig att tänka på helheten och inte bara på enstaka meningar. Därmed blir steget kort till att klara av att skriva en egen lyckad text.Elevpaket – digitalt läromedel och tryckt bokAllt ingår. Det blir så mycket bättre om eleven kan använda både dator och penna.Digitalt läromedelDen interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör att eleverna kan läsa texterna samtidigt som de hör hur orden och fraserna uttalas. Dessutom finns interaktiva, grammatiska uppgifter kopplade till de olika avsnitten.Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljningInteraktiva uppgifterDet digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobilI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken.ElevbokVarje avsnitt inleds med att eleverna får ta del av två olika texter, som bägge är korrekta vad beträffar grammatik m.m. Men den ena texten är bättre än den andra. Eleverna ska bestämma vilken text som är bäst och försöka förklara varför. Efter en genomgång och övningsuppgifter ska de skriva om och förbättra den sämre texten. Slutligen ska de producera en egen text. I början är det mycket enkla uppsatser, som handlar om att exempelvis använda sambandsord och variera meningsbyggnaden. Efterhand tillkommer andra genrer som brev och mejl, och det kan handla om att använda bisatser, anpassa sig till mottagaren och hålla sig till ämnet.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB