Språklära B Lärarens bok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magdalena Schubert

Jämför och hitta det billigaste priset på Språklära B Lärarens bok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Språklära B Lärarens bok är skriven av Magdalena Schubert och gavs ut 2012-09-14.

Språklära B Lärarens bok som bok, ljudbok eller e-bok.
Språklära B Lärarens bok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 124

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Språklära B Lärarens bok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Språklära B Lärarens bok. Boken är skriven av författaren Magdalena Schubert. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Språklära B Lärarens bok var 2012-09-14.

Originalspråket som Magdalena Schubert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Språklära B Lärarens bok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 210 x 8 mm och den väger så mycket som 270 g. Språklära B Lärarens bok ISBN är 9789144082288. Språklära B Lärarens bok är en fristående bok .


Läs Språklära B Lärarens bok som bok

För dig som vill köpa och läsa Språklära B Lärarens bok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 124 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Språklära B Lärarens bok som ljudbok

Vill du lyssna på Språklära B Lärarens bok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Språklära B Lärarens bok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Språklära B Lärarens bok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Språklära B Lärarens bok som pocket

Språklära B Lärarens bok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Språklära B Lärarens bok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Språklära B Lärarens bok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Språklära B Lärarens bok
 • Författare: Magdalena Schubert
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2012-09-14
 • Pris: 124
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 265 x 210 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144082288

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Språklära B Lärarens bok?

Språklära B Lärarens bok är skriven av författaren Magdalena Schubert

När gavs Språklära B Lärarens bok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-09-14.

Var kan jag köpa Språklära B Lärarens bok?

Vi rekommenderar att du köper Språklära B Lärarens bok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lärarens bok består av en elevbok med en handledning, facit och diagnoser i en plastficka på omslagets insida.I handledningen kommenteras syfte, uppläggning och förslag till arbetssätt. Diagnosunderlag finns i form av kopieringsunderlag att använda efter vissa kapitel. I Lärarens bok till bok B och C finns också en checklista över de viktiga moment som tränas i boken.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB