SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Bross

Jämför och hitta det billigaste priset på SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen är skriven av Helena Bross och gavs ut 2010-10-29.

SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som bok, ljudbok eller e-bok.
SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen. Boken är skriven av författaren Helena Bross. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen var 2010-10-29.

Originalspråket som Helena Bross skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 3 mm och den väger så mycket som . SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen ISBN är 9789152304389. SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen är en fristående bok .


Läs SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som bok

För dig som vill köpa och läsa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som ljudbok

Vill du lyssna på SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen som pocket

SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen
 • Författare: Helena Bross
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2010-10-29
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789152304389

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen?

SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen är skriven av författaren Helena Bross

När gavs SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-29.

Var kan jag köpa SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen?

Vi rekommenderar att du köper SpråkDax/Mera SkrivDax 1 / Bross/Hansen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

SpråkDax är samlingsnamnet för en rad komponenter som tillsammans blir ett heltäckande grundläromedel i svenska fk-3. LäsDax är läseboken som utgår från hela språket. Barn lär sig bäst läsa genom att redan från början arbeta med det som känns meningsfullt. Strukturerade samtal kring lockande texter och spännande bilder i ett sammanhang skapar engagemang och nyfikenhet. Det leder också till upptäckter om språkets byggstenar och möjligheter. Det här tar SpråkDax verkligen fasta på! Till LäsDax & SkrivDax 1 finns även arbetsboken Mera SkrivDax 1. Den passar elever som vill ha lite större utmaning på vårterminen i åk 1. Mera SkrivDax 1 är uppbyggd på samma sätt som SkrivDax 2 och 3. I SkrivDax 2 och 3 arbetar eleverna med att skriva egna texter efter modell och med grundläggande språklära. Som utgångspunkt används texterna från respektive LäsDax och de laborationer som gjorts kring dessa. I SkrivDax 3 finns även diagnoser i läsförståelse till vissa av texterna. De passar utmärkt att använda inför de nationella proven i åk 3.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning