Spök-kejsarens nya kläder

Spök-kejsarens nya kläder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Benjamin Harper

Jämför och hitta det billigaste priset på Spök-kejsarens nya kläder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spök-kejsarens nya kläder är skriven av Benjamin Harper och gavs ut .

Spök-kejsarens nya kläder som bok, ljudbok eller e-bok.
Spök-kejsarens nya kläder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 190

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Spök-kejsarens nya kläder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spök-kejsarens nya kläder. Boken är skriven av författaren Benjamin Harper. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spök-kejsarens nya kläder var .

Originalspråket som Benjamin Harper skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Tecknade serier|Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Spök-kejsarens nya kläder är det: 9789180089821.


Läs Spök-kejsarens nya kläder som bok

För dig som vill köpa och läsa Spök-kejsarens nya kläder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 190 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spök-kejsarens nya kläder som ljudbok

Vill du lyssna på Spök-kejsarens nya kläder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Spök-kejsarens nya kläder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spök-kejsarens nya kläder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spök-kejsarens nya kläder som pocket

Spök-kejsarens nya kläder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spök-kejsarens nya kläder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spök-kejsarens nya kläder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Spök-kejsarens nya kläder
  • Författare: Benjamin Harper
  • Genre: Tecknade serier|Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 190
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089821

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spök-kejsarens nya kläder?

Spök-kejsarens nya kläder är skriven av författaren Benjamin Harper

När gavs Spök-kejsarens nya kläder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Spök-kejsarens nya kläder?

Vi rekommenderar att du köper Spök-kejsarens nya kläder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Spökkejsaren älskar fina kläder! Varje natt stökar han runt i byn på jakt efter snygga kläder. Spökjägarna får i uppdrag att stoppa honom och gillrar en fälla. Men kommer kejsaren verkligen låta sig luras igen? Klassisk saga i serieform? Javisst! H.C. Andersens kejsare må ha nya kläder och nytt format, men han är lika fåfäng som alltid! Med rikt bildstöd och igenkänning från den klassiska sagan är det här en perfekt tröskelbok för den som ska börja läsa själv. Eller varför inte högläsa i klassrummet och diskutera vad som utgör en saga? Eller hur svårt det kan vara med ärlighet i en relation med ojämn maktbalans. Spökkejsarens nya kläder är den sjunde fristående delen i den grafiska romanserien Flippade sagor. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag