Spa : för kropp och själ – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Jörgensen

Jämför och hitta det billigaste priset på Spa : för kropp och själ innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spa : för kropp och själ är skriven av Håkan Jörgensen och gavs ut 2006-09-01.

Spa : för kropp och själ som bok, ljudbok eller e-bok.
Spa : för kropp och själ

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Spa : för kropp och själ

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spa : för kropp och själ. Boken är skriven av författaren Håkan Jörgensen. Hälsoförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spa : för kropp och själ var 2006-09-01.

Originalspråket som Håkan Jörgensen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qcd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Spa : för kropp och själ i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 220 x 25 mm och den väger så mycket som 1100 g. Spa : för kropp och själ ISBN är 9789185511068. Spa : för kropp och själ är en fristående bok .


Läs Spa : för kropp och själ som bok

För dig som vill köpa och läsa Spa : för kropp och själ som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spa : för kropp och själ som ljudbok

Vill du lyssna på Spa : för kropp och själ som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Spa : för kropp och själ som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spa : för kropp och själ som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spa : för kropp och själ som pocket

Spa : för kropp och själ finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spa : för kropp och själ med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spa : för kropp och själ med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spa : för kropp och själ
 • Författare: Håkan Jörgensen
 • Genre:
 • Förlag: Hälsoförlaget
 • Utgivningsdatum: 2006-09-01
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 285 x 220 x 25 mm
 • SAB: Qcd
 • ISBN: 9789185511068

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spa : för kropp och själ?

Spa : för kropp och själ är skriven av författaren Håkan Jörgensen

När gavs Spa : för kropp och själ ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-09-01.

Var kan jag köpa Spa : för kropp och själ?

Vi rekommenderar att du köper Spa : för kropp och själ hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

“Spa – för kropp och själ” tar tempen på en stor trend inom vällevnad och njutning. Håkan Jörgensen har åkt landet runt och berättar om de anläggningar som finns och deras behandlingar.

Utgivande förlag: Hälsoförlaget