Söta djur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karolina Hjertonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Söta djur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Söta djur är skriven av Karolina Hjertonsson och gavs ut 2017-09-04.

Söta djur som bok, ljudbok eller e-bok.
Söta djur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 66

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Söta djur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Söta djur. Boken är skriven av författaren Karolina Hjertonsson. Egmont Publishing AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Söta djur var 2017-09-04.

Originalspråket som Karolina Hjertonsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barns lärande vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Söta djur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 195 x 11 mm och den väger så mycket som . Söta djur ISBN är 9789157029454. Söta djur är en del av serien: Dra &amp.


Läs Söta djur som bok

För dig som vill köpa och läsa Söta djur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 66 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Söta djur som ljudbok

Vill du lyssna på Söta djur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Söta djur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Söta djur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Söta djur som pocket

Söta djur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Söta djur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Söta djur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Söta djur
 • Författare: Karolina Hjertonsson
 • Genre: Barns lärande
 • Förlag: Egmont Publishing AB
 • Utgivningsdatum: 2017-09-04
 • Pris: 66
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 195 x 195 x 11 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789157029454

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Söta djur?

Söta djur är skriven av författaren Karolina Hjertonsson

När gavs Söta djur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-04.

Var kan jag köpa Söta djur?

Vi rekommenderar att du köper Söta djur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Många vackra djurbilder och på varje uppslag finns flikar att dra i för att hitta svaren.

Utgivande förlag: Egmont Publishing AB