Sökaren

Sökaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tana French

Jämför och hitta det billigaste priset på Sökaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sökaren är skriven av Tana French och gavs ut .

Sökaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Sökaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sökaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sökaren. Boken är skriven av författaren Tana French. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sökaren var .

Originalspråket som Tana French skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sökaren är det: 9789180230315.


Läs Sökaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Sökaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sökaren som ljudbok

Vill du lyssna på Sökaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sökaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sökaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sökaren som pocket

Sökaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sökaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sökaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sökaren
  • Författare: Tana French
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 236
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180230315

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sökaren?

Sökaren är skriven av författaren Tana French

När gavs Sökaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sökaren?

Vi rekommenderar att du köper Sökaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Utsedd till Årets bästa thriller av <i>The Times </i>och <i>The Guardian</i>, samt Årets bästa pocket av <i>The Sunday Times </i>och </b><i><b>The Times</b></i> <b>»En tät berättelse där spänningen hela tiden stiger.« Lotta Olsson rekommenderar <i>Sökaren</i> i DN </b> <b>»Även deckare kan vara stor litteratur och <i>Sökaren</i> är den bästa romanen jag har läst i år. Det är en rörande berättelse om vänskap över generationsgränser, om vad ensamhet och rädsla gör med oss och om naturens läkande kraft.« Malin Persson Giolito, Vi läser </b> <b>»Tana French är inte bara en av de främsta thrillerförfattarna, hon är en stor författare.« Gillian Flynn</b> Cal Hooper trodde att en by på den irländska landsbygden skulle vara den perfekta tillflyktsorten. Efter tjugofem år som polis i Chicago och en uppslitande skilsmässa längtar han efter ett lugnt liv på en vacker plats, med en pub inom rimligt avstånd. Utredningsarbete är det sista Cal vill ägna sig åt, men när en pojke söker upp honom och ber om hjälp har han svårt att säga nej. Pojkens bror är försvunnen och polisen på orten har avskrivit fallet, med förklaringen att brodern frivilligt rymt hemifrån till följd av familjens sociala situation. Pojkens belägenhet väcker Cals engagemang, men hans efterforskningar riskerar att försätta även honom i fara. Småstadsidyllen döljer mörka hemligheter, och människor är inte alltid vad de utger sig för att vara. I översättning av Ing-Britt Björklund. TANA FRENCH är en bästsäljande irländsk-amerikansk thrillerförfattare, vars böcker har belönats med flera av de stora internationella priserna för kriminalromaner. <i>Sökaren</i> är hennes senaste, fristående thriller. En gripande och andlöst spännande berättelse om vänskap över generationsgränserna, gråskalan mellan rätt och fel, och vilka risker vi är beredda att ta för att hjälpa varandra. »Spänning när den är som bäst!« Betyg: 5 av 5 – BTJ »En bladvändare som får det att vända sig i magen av spänning.« Eftermiddagsboken »En fulländad thriller.« Bibbloagneta  

Utgivande förlag: Modernista