Snurran räknar djur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Bergström

Jämför och hitta det billigaste priset på Snurran räknar djur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Snurran räknar djur är skriven av Eva Bergström och gavs ut 2021-01-28.

Snurran räknar djur som bok, ljudbok eller e-bok.
Snurran räknar djur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 27

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Snurran räknar djur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Snurran räknar djur. Boken är skriven av författaren Eva Bergström. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Snurran räknar djur var 2021-01-28.

Originalspråket som Eva Bergström skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Ljudbok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Snurran räknar djur är det: 9789179756192.


Läs Snurran räknar djur som bok

För dig som vill köpa och läsa Snurran räknar djur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 27 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Snurran räknar djur som ljudbok

Vill du lyssna på Snurran räknar djur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Snurran räknar djur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Snurran räknar djur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Snurran räknar djur som pocket

Snurran räknar djur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Snurran räknar djur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Snurran räknar djur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Snurran räknar djur
  • Författare: Eva Bergström
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-01-28
  • Pris: 27
  • Format: Ljudbok
  • ISBN: 9789179756192

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Snurran räknar djur?

Snurran räknar djur är skriven av författaren Eva Bergström

När gavs Snurran räknar djur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-28.

Var kan jag köpa Snurran räknar djur?

Vi rekommenderar att du köper Snurran räknar djur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Idag är inte bara en tråkig dag, utan den tråkigaste dagen. Så är det. Snurran, den kaxigaste kattungen i kvarteret, har noll saker att göra – tills hon träffar Fet-Råttan. Den ska hon bli kompis med! Fast Fet-Råttan springer iväg, så nu måste hon leta. Hon stöter på flera andra djur på vägen. Tre hundar, fyra loppor, fem sniglar … Men var är Fet-Råttan? Det är ju Fet-Råttan hon vill leka tillsammans med! En vildsint historia om en trotsig, egensinnig och alldeles underbar kattunge, som alla med upprorslusta kan känna igen sig i, oavsett ålder. "Snurran räknar djur" är en av många böcker i den älskade serien om kattungen Snurran, av författaren Eva Bergström. Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. "Snurrans sång" är delvis skriven av Eva Bergström.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen