Snipp och Snopp. En annorlunda saga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tony Cronstam

Jämför och hitta det billigaste priset på Snipp och Snopp. En annorlunda saga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Snipp och Snopp. En annorlunda saga är skriven av Tony Cronstam och gavs ut 2017-08-11.

Snipp och Snopp. En annorlunda saga som bok, ljudbok eller e-bok.
Snipp och Snopp. En annorlunda saga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Snipp och Snopp. En annorlunda saga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Snipp och Snopp. En annorlunda saga. Boken är skriven av författaren Tony Cronstam. Idus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Snipp och Snopp. En annorlunda saga var 2017-08-11.

Originalspråket som Tony Cronstam skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Snipp och Snopp. En annorlunda saga i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 44 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 173 x 10 mm och den väger så mycket som 280 g. Snipp och Snopp. En annorlunda saga ISBN är 9789175775791. Snipp och Snopp. En annorlunda saga är en del av serien: Snipp och Snopp (del 4).


Läs Snipp och Snopp. En annorlunda saga som bok

För dig som vill köpa och läsa Snipp och Snopp. En annorlunda saga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Snipp och Snopp. En annorlunda saga som ljudbok

Vill du lyssna på Snipp och Snopp. En annorlunda saga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Snipp och Snopp. En annorlunda saga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Snipp och Snopp. En annorlunda saga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Snipp och Snopp. En annorlunda saga som pocket

Snipp och Snopp. En annorlunda saga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Snipp och Snopp. En annorlunda saga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Snipp och Snopp. En annorlunda saga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Snipp och Snopp. En annorlunda saga
 • Författare: Tony Cronstam
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Idus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-08-11
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 44
 • Fysiska dimensioner: 215 x 173 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789175775791

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Snipp och Snopp. En annorlunda saga?

Snipp och Snopp. En annorlunda saga är skriven av författaren Tony Cronstam

När gavs Snipp och Snopp. En annorlunda saga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-11.

Var kan jag köpa Snipp och Snopp. En annorlunda saga?

Vi rekommenderar att du köper Snipp och Snopp. En annorlunda saga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tråkigt med sagor som alltid är likadana, tycker Snipp och Snopp. De bestämmer sig för att göra en annorlunda saga.

Utgivande förlag: Idus Förlag