Snabblagat på turen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eric Tornblad

Jämför och hitta det billigaste priset på Snabblagat på turen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Snabblagat på turen är skriven av Eric Tornblad och gavs ut 2019-07-16.

Snabblagat på turen som bok, ljudbok eller e-bok.
Snabblagat på turen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 317

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Snabblagat på turen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Snabblagat på turen. Boken är skriven av författaren Eric Tornblad. Calazo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Snabblagat på turen var 2019-07-16.

Originalspråket som Eric Tornblad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sport & fritid vilket ger den Rbo,Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Snabblagat på turen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 180 x 20 mm och den väger så mycket som 444 g. Snabblagat på turen ISBN är 9789188779540. Snabblagat på turen är en fristående bok .


Läs Snabblagat på turen som bok

För dig som vill köpa och läsa Snabblagat på turen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 317 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Snabblagat på turen som ljudbok

Vill du lyssna på Snabblagat på turen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Snabblagat på turen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Snabblagat på turen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Snabblagat på turen som pocket

Snabblagat på turen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Snabblagat på turen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Snabblagat på turen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Snabblagat på turen
 • Författare: Eric Tornblad
 • Genre: Sport & fritid
 • Förlag: Calazo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-07-16
 • Pris: 317
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 210 x 180 x 20 mm
 • SAB: Rbo,Qcaa
 • ISBN: 9789188779540

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Snabblagat på turen?

Snabblagat på turen är skriven av författaren Eric Tornblad

När gavs Snabblagat på turen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-16.

Var kan jag köpa Snabblagat på turen?

Vi rekommenderar att du köper Snabblagat på turen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det finns tillfällen när du så snabbt som möjligt vill få mat i magen, oavsett om du är ute och paddlar, vandrar eller går på turskidor. Vädret är inte alltid perfekt och ibland tar det längre tid än planerat att komma fram till lägerplatsen.Den här kokboken innehåller 90 recept på supersnabb friluftsmat (varav 70 enkelt går att göra helt vegetariska). Du förbereder varje maträtt hemma och packar i portionspåsar. Maten tar sedan inte mer än tio minuter att tillaga på turen, du tillsätter endast hett vatten och rör om.Därför är det smart att lära sig göra egen snabbmat: Mat på nolltid när du som mest behöver det Bättre koll på vad maten innehåller Skapa dina personliga favoriträtter Spar vikt genom att ta med lättare och enklare friluftskök Det blir avsevärt billigare än frystorkad matFörfattaren Eric Tornblad är friluftskock och entreprenör som tidigare har skrivit de populära böckerna Torka mat , Fjällmat och Eldmat, samtliga på Calazo förlag.

Utgivande förlag: Calazo Förlag